Ποδηλατική Βόλτα στο Φράγμα Θέρμης – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ποδηλατική Βόλτα στο Φράγμα Θέρμης

Είναι ευκαιρία για όσους θέλουν να γνωρίσουν την ομάδα Cycle Safari και να έχουν την πρώτη εμπειρία ενός ποδηλατικού safari. Πρόκειται για μία ευχάριστη και σχετικά εύκολη διαδρομή κατάλληλη για όλους και για παιδιά από 10 ετών με γονείς. Θεωρητικά προσφέρει μία καλή σωματική άσκηση και είναι μια καλή συνήθεια να μάθουμε να κυκλοφορούμε σε δρόμους με ασφάλεια.

Η διαδρομή ξεκινά από τη Καλαμαριά με πορεία προς τη Θέρμη. Είναι συνολικά 25 χλμ περίπου, γενικά επίπεδη ωστόσο υπάρχουν σημεία με κάποιες υψομετρικές διαφορές. Η ποδηλασία πραγματοποιείται κυρίως σε δρόμους χαμηλής κυκλοφορίας και σε χωματόδρομο και καταλήγει στο Φράγμα Θέρμης. Αφού ξεκουραστούν και απολαύσουν το περιβάλλον οι συμμετέχοντες, θα αρχίσει η διαδρομή της επιστροφής μέχρι την Καλαμαριά. Η διάρκεια της ποδηλατοδιαδρομής θα είναι περίπου 3 – 4 ώρες μαζί με στάσεις για ξεκούραση.

Τύπος ποδηλάτου
Για τη συμμετοχή απαιτείται ποδήλατο τύπου ΜΤΒ/Trekking ή all terrain σε καλή λειτουργική κατάσταση (τύπου city bike ή road bike δεν είναι κατάλληλο για τη συγκεκριμένη εκδρομή).

Ενοικίαση ποδηλάτου ΜΤΒ με €5. (παράδοση μόνο από το CYCLE SAFARI PARKING στην οδό Παπακυρίτση, δίπλα στη SHELL στη Πόντου)

Να έχετε μαζί σας
• Κράνος (διατίθεται περιορισμένος αριθμός)
• Νερό

Επίσης για δικό σας ποδήλατο
• Τρόμπα
• Σαμπρέλλα
• Πολυεργαλείο ή σχετικά εργαλεία

Κρατήσεις και πληροφορίες εδω!

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Ώρα: 10.30 (εκκίνηση με ποδήλατο από cycle safari parking, Καλαμαριά (Ιδιωτικό parking στην οδό Παπακυρίτση, δίπλα στη SHELL στη Πόντου)

Διάρκεια: 3 – 4 ώρες

Κόστος Συμμετοχής:  5 € κατ’ άτομο

  • Όχημα υποστήριξης κατά τη διάρκεια της εκδρομής
  • Συνοδός
  • Ελαφρύ Σνακ

Κρατήσεις δεκτές μέχρι την Παρασκευή, 19 Ιουνίου το βράδυ.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα κράτησης (μία φόρμα για κάθε άτομο) ή να στείλετε e-mail στο info@cyclesafari.gr με ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, αριθμό κινητού τηλεφώνου και αν θέλετε να νοικιάσετε ποδήλατο.

Η πληρωμή γίνεται επιτόπου στην εκκίνηση.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις στο info@cyclesafari.gr ή στο τηλ. 2310 805 514 & κιν. 6975 788 540

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.