Το πνεύμα των Χριστουγέννων - Σκρούτζ – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το πνεύμα των Χριστουγέννων – Σκρούτζ

Το Θέατρο Ταξίδι Ονείρου, προϋπαντεί τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων με την πιο γνωστή ιστορία, «Το πνεύμα των Χριστουγέννων – Σκρούτζ», του Κ. Ντίκενς σε διασκευή για μικρά παιδιά. Μια παράσταση για όλη την οικογένεια!

Λίγα λόγια για τον…Σκρουτζ, τον Eμπενέζερ Σκρουτζ, κεντρικό ήρωα της ιστορίας, που η τσιγκουνιά του δεν έχει προηγούμενο. O Σκρουτζ δεν είναι σε θέση να ζήσει, ν’ αγαπήσει, να χαρεί. Το κύριο μέλημά του είναι πως θα ξοδέψει λιγότερα για τις ανάγκες του. Όλα αυτά μέχρι που τον επισκέπτεται το πνεύμα των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια, όλα αλλάζουν… O Σκρουτζ ανακαλύπτει την ευτυχία, τη γαλήνη και την αγάπη. Καταλαβαίνει ότι τίποτε δεν είναι πιο πολύτιμο απ’ αυτά τα συναισθήματα.  Μπορούμε να πούμε ότι “Το Πνεύμα των Χριστουγέννων” αποτελεί έναν ύμνο στη χαρά της ζωής και της αγάπης.

 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Ηλιάδης

Γραφιστικά: Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης

Παίζουν: Λάζαρος Αντωνούδης, Κοκκωνιά Σαλέπη, Γιάννης Ξενιτόπουλος, Αλέκα Καπουσούζη, Τζένη Ελένη Χαραλαμπίδου, Βασίλης Τσαγγαλίδης, Μάχη Χατσινά, Αλίκη Ροβέρτου.

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 έως Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ώρα: 12.00 το μεσημέρι

Από 3ων έως και 103ων ετών

Γενική Είσοδος: Μεγάλοι 6€, παιδιά 4€

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6972.702870

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

Ταξίδι Ονείρου

Στεφάνου Τάττη 3, 546 22, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 697 2702870

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.