Πικ νικ στο Ελ Πάσο με τους Φ.Μ.Θ. – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Πικ νικ στο Ελ Πάσο με τους Φ.Μ.Θ.

Ένα διαφορετικό πικ νικ από τους Φίλους της Μέριμνας Θεσσαλονίκης

Πικ νικ για ατρόμητους σερίφηδες και επίδοξες καουμπόισσες οργανώνουν το Σάββατο 19 Μαΐου οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης (ΦΜΘ) στο «Club Cheval», στη Νέα Ραιδεστό. Σε μία έκταση 18 στρεμμάτων, όπου στεγάζεται και το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας (ΙΚΕΜ), παιδιά όλων των ηλικιών, μαζί με τους γονείς και τους φίλους τους θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα με τα άλογα, να απολαύσουν τη φύση και να πάρουν μέρος σε πρωτότυπα παιχνίδια και σε καλλιτεχνικά δημιουργικά εργαστήρια, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Επίσης θα μπορούν να περιηγηθούν ανάμεσα σε πάγκους πώλησης με βιβλία και παιχνίδια, καθώς και να συμμετέχουν στη λαχειοφόρο αγορά, προκειμένου να κερδίσουν πολλά πλούσια δώρα.

Το εισιτήριο εισόδου αφορά μόνο τα παιδιά, ανέρχεται στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει lunch box, βόλτα με πόνι και συμμετοχή στα εργαστήρια. Οι γονείς προσέρχονται δωρεάν και θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από το μπαρ του ομίλου, όπου θα απολαύσουν μοναδικές γεύσεις, καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τη στήριξη του Συμβουλευτικού Κέντρου Στήριξης στο Πένθος της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο προσφέρει εξειδικευμένη ψυχολογική στήριξη σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν την αρρώστια και το θάνατο. (www.merimna.org.gr)

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Ώρα: 11.00 – 19.00

Είσοδος: 15 ευρώ (μόνο για τα παιδιά – οι γονείς προσέρχονται δωρεάν)

Η πρόσκληση περιλαμβάνει lunch box, βόλτα με πόνι και συμμετοχή στα εργαστήρια.

Πληροφορίες-προπώληση προσκλήσεων:

2310510010 – 6944619950 – 6974320023 & thess@friendsofmerimna.gr

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

Club Cheval – Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας

Νέα Ραιδεστός, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 6980169000

Email: info@clubcheval.gr

Links: http://www.clubcheval.gr/

Προβολή στους Χάρτες Google

Βρίσκεται δίπλα στο Αθλητικό Κέντρο MATTA. 

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.