Πασχαλιάτικο Σχολείο της Φύσης – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Πασχαλιάτικο Σχολείο της Φύσης

Το Πασχαλιάτικο Σχολείο Φύσης περιμένει γονείς και παιδιά σε μία υπέροχη ημέρα εξερευνήσεων στο Κέντρο Πληροφόρησης Απολλωνίας, στο παραλίμνιο Δάσος της Απολλωνίας, στην Λίμνη Βόλβη, δίνοντας την δυνατότητα να ενισχύσουν με τον δικό τους τρόπο, το έργο του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες “Παιδικές Καρδιές”!

Το Εργαστήρι «βίωσε & επιβίωσε» σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας Βόλβης και Μακεδονικών Τεμπών, έχουν ετοιμάσει για όλους τους μικρούς και μεγάλους εξερευνητές περιπέτειες στην άγρια φύση!

Την Τετάρτη 11/04/18 στο Κέντρο πληροφόρησης της Απολλωνίας στις 09.30 το πρωί για:

  • Ξενάγηση στον υγροβιότοπο των Λιμνών Κορώνειας Βόλβης μέσω της νέας υπέροχης έκθεσης του Κέντρου Πληροφόρησης Απολλωνίας
  • Πεζοπορία και εξερεύνηση σ’ ένα από τα τελευταία εναπομείναντα, παραλίμνια δάση της Ευρώπης, το δάσος της Απολλωνίας, το βασίλειο των γκρίζων ερωδιών!
  • Ενημέρωση για την χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής
  • Παρατήρηση και φωτογράφηση πουλιών στην Λίμνη Βόλβη με τηλεσκόπια και φωτογραφικό φακό και φυσικά πολλά Περιβαλλοντικά Παιχνίδια από τον Φορέα Διαχείρισης και το Εργαστήρι «βίωσε & επιβίωσε»

Πελεκάνοι, πελαργοί, ερωδιοί, υδρόβια, μικρόπουλα, αρπακτικά, θηλαστικά, ερπετά, αμφίβια, πεταλούδες, αγριολούλουδα, δέντρα, θάμνοι, βότανα περιμένουν να «παίξουν» μαζί με μικρούς και μεγάλους και να μοιραστούν τα μυστικά τους!

Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουν όλοι μαζί την χαρά της περιήγησης, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης και φυσικά της προσφοράς!

Χρήσιμες πληροφορίες

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Ώρα: 09.30

Η συμμετοχή στο Πασχαλιάτικο Σχολείο Φύσης είναι ελεύθερη!

Θα υπάρχει κουτί ενίσχυσης του Συλλόγου «Παιδικές Καρδιές» καθώς και ένα μικρό παζάρι.

Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να καλείτε την Σοφία Τάζογλου στο 6932242277

Κέντρο Πληροφόρησης Απολλωνίας: Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τον χάρτη της Google Street

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.