Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2018 – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2018

“Θηλασμός, θεμέλιο ζωής”

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, διοργανώνει τον 9ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας!

Για την Θεσσαλονίκη τη διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η ομάδα:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Πανελλαδικό Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού  και προσκαλεί το κοινό την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ., στο Ν. Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!

Σε αυτή τη γιορτή δίνεται η αφορμή μητέρες – μέλη των ομάδων του Δικτύου  να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα». Στόχος είναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς το θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού.

Αναμένονται λοιπόν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, μέλλουσες μητέρες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, φίλοι και λοιποί συγγενείς, ΟΛΟΙ όσοι στηρίζουν τον μητρικό θηλασμό και θέλουν να ενημερωθούν, να γιορτάσουν μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού.

Με γνώμονα την ανάγκη αλλά και με αγάπη στις μητέρες πάμε ένα βήμα παραπέρα από το παιχνίδι και την επικοινωνία μας την Κυριακή της γιορτής μας και “Μιλάμε για τον Θηλασμό”!

Η εκδήλωση έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορούν να απασχοληθούν οι μικροί φίλοι από τις 11:00 π.μ. έως και τις 2:00 μ.μ. Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούν όλοι από κοντά! Θα υπάρχουν αναμνηστικά δωράκια και εκπλήξεις για όλους όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση!

* To 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια Συμμαχία για Δράση στο Θηλασμό), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1-7 Αυγούστου. Στην Ελλάδα, η εβδομάδα αυτή εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου. Και φέτος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) ενώνει τις δυνάμεις του με τη UNICEF, ώστε να εξαπλωθεί το φετινό μήνυμα «Υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάσουν οποτεδήποτε, οπουδήποτε !».

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.  https://www.facebook.com/events/1058391821006635

Βρείτε τα σημεία συνάντησης και στις 55 περίπου πόλεις ΕΔΩ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Ώρα προσέλευσης: 11.00 π.μ.

Απασχόληση παιδιών: 11.00 – 14.00

Είσοδος ελεύθερη

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Δήμος Θεσσαλονίκης

Βασ. Γεωργίου 1Α, 54640, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 877900

Links: Website

Προβολή στους Χάρτες Google

Για το ThessPuppet:
6977635606, 2310276069
info@thesspuppet.gr

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.