Νοέμβριος στη Βιβλιοθήκη Χαριλάου – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Νοέμβριος στη Βιβλιοθήκη Χαριλάου

 

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων υποδέχεται το φθινόπωρο η Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου. Εκπαιδευτικά προγράμματα, συγγραφείς και βιβλία, παραμύθια, ταινίες, κατασκευές, λέσχες ανάγνωσης, ενημερωτικές διαλέξεις και πολλά ακόμη…


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

 • Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, 18:30 

Παραμύθια και ιστορίες. «Το Τζάτζαλο»

Αν βρίσκετε το Τζάτζαλό σας αφόρητα ενοχλητικό δεν είστε οι μόνοι! Όμως όπου υπάρχει θέληση και όρεξη όλα μπορούν ν’ αλλάξουν.

«Το Τζάτζαλο» του Sean Ferrell από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, είναι ένα βιβλίο για τον σκανταλιάρη εαυτό που κρύβουμε μέσα μας!

Με τη φιλόλογο Ελένη Κοϊδάκη και την εκπαιδευτικό Μαγδαληνή Μπανάβα.

Για παιδιά από 5 ετών, με προεγγραφή.

 

 • Τρίτη 6 Νοεμβρίου,  18:30

Με το μωρό μου στη «μωρολέσχη» της Βιβλιοθήκης Χαριλάου!

Διαβάζουμε το βιβλίο «Κυριάκος ο Σαγόνιας» του Jarvis από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και φτιάχνουμε έναν κροκόδειλο!

Με την Ελένη Κοϊδάκη  και την Μαγδαληνή Μπανάβα

Η «μωρολέσχη» είναι ένας κύκλος δραστηριοτήτων που συνεχίζεται για 5η χρονιά και απευθύνεται σε νήπια 2,5 – 4,5 ετών και τους γονείς τους.

Στόχο έχει να μάθουν τα παιδιά, από την τρυφερή ηλικία να αγαπούν το βιβλίο και το διάβασμα και να χρησιμοποιούν το χώρο της βιβλιοθήκης. Η δράση περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού και μία μικρή κατασκευή όπου οι γονείς συμμετέχουν ενεργά.

Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: 1 χαρτόνι κανσόν σε μέγεθος Α4 χρώματος πράσινο, 1 γλωσσοπίεστρο ή ξυλάκι παγωτού και κόλλα στικ.

Mε προεγγραφή

 

 • Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, 18:30

Σινεμά στη βιβλιοθήκη Χαριλάου

Στη ζεστή παιδική γωνιά της βιβλιοθήκης παρακολουθούν την αγαπημένη τους μεταγλωττισμένη ταινία animation, παρέα με τους φίλους τους

Για παιδιά από 5 ετών, με προεγγραφή

 

 • Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, 18:30

Γνωρίζουμε σημαντικές γυναίκες

Πρόκειται για γυναίκες που με το έργο και τη δράση τους έχουν αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο. Επιστήμονες, συγγραφείς, αθλήτριες ή ακτιβίστριες, δυναμικές, με όραμα και κότσια κατάφεραν κάθε μια με το δικό της προσωπικό τρόπο, να διαπρέψει στον τομέα της και να αφήσει το σημάδι της στην ιστορία. Αυτές είναι μερικές από τις σημαντικότερες γυναίκες που θα γνωρίσουμε στην 4η μας συνάντηση.

Αδελφές Bronte, Ζωρζ Σαρρή, Πηνελόπη Δέλτα, Lindgren Astrid.

Ένας νέος κύκλος εκπαιδευτικών δράσεων ξεκίνησε, βασίζεται στα βιβλία «Ιστορίες της καληνύχτας για επαναστάτριες» της Έλενα Φαβίλι και Φραντσέσκα Καβάλο από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και «Ιστορίες για  ατρόμητα κορίτσια» της Κατερίνας Σχινά από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Πραγματοποιείται μία φορά το μήνα και στόχο έχει να γνωρίσουν τα παιδιά μέσα από ένα διαδραστικό πρόγραμμα που συνοδεύεται από οπτικοακουστικό υλικό, σημαντικές γυναίκες που άφησαν το σημάδι τους στην ιστορία.

Το πρόγραμμα σχεδιάζουν και υλοποιούν η Αγγελική Φατίση και η Άννα Καλαϊτζίδου

Για παιδιά από 6 ετών, με προεγγραφή

 

 • Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, 18:30

Παρέα με τον Αίσωπο. «Η αλεπού και το λελέκι»

Η πονηρή αλεπού καλεί το λελέκι σε γεύμα, παρόλο που δεν  θέλει να μοιραστεί το φαγητό της μαζί του… Το λελέκι πέφτει στην παγίδα της αλεπούς αλλά της δίνει ένα καλό μάθημα, όταν την προσκαλεί στο σπίτι του.

Μέσα από τους απλούς και διδακτικούς μύθους του Αισώπου με πρωταγωνιστές συνήθως τα ζωάκια τα παιδιά γνωρίζουν τον αρχαίο μυθοποιό και παράλληλα διδάσκονται από τα παθήματα των ζώων και των ανθρώπων.

Στη συνέχεια φτιάχνουν ένα λελέκι.

Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: άσπρο και πορτοκαλί κανσόν Α4, κόλλα στικ.

Με τη φιλόλογο Ελένη Κοϊδάκη και την εκπαιδευτικό Μαγδαληνή Μπανάβα.

Για παιδιά 4 – 8 ετών, με προεγγραφή.

 

 • Τρίτη 13 Νοεμβρίου, 18:30

 Μεγάλοι εξερευνητές:  Μαγγελάνος

Με τη βοήθεια του Παγκόσμιου χάρτη και της Υδρογείου σφαίρας τα παιδιά μαθαίνουν και κατανοούν τον πρώτο περίπλου της γης (1519-1522), που πραγματοποίησε ο Μαγγελάνος  αποδεικνύοντας έτσι την σφαιρικότητα της γης και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των επιστημών.

Στη συνέχεια ζωγραφίζουν τις φυλές της γης γύρω από τη γη.

Το πρόγραμμα σχεδιάζουν και υλοποιούν η φιλόλογος Ελένη Κοϊδάκη και η εκπαιδευτικός Μαγδαληνή Μπανάβα.

Για παιδιά από 6 ετών, με προεγγραφή

 

 • Τετάρτη  14 Νοεμβρίου, 18:30

Συντροφιά με τη συγγραφέα Κορίνα Βογιατζή

Στο πλαίσιο των δράσεων με τίτλο «Συντροφιά με συγγραφείς», θα γνωρίσουμε τη συγγραφέα  Κορίνα Βογιατζή και την ιστορία του νέου της  βιβλίου  «Η Γη μας έχει πυρετό» από τις εκδόσεις Γράφημα.

Ένα επείγον περιστατικό αναστατώνει μια συνηθισμένη μέρα το γαλαξιακό ιατρείο του γιατρού Ασθενίδη με τους καθόλου συνηθισμένους ασθενείς. Η Γη έχει πυρετό! Η ομάδα ΑΤΛΑΣ καλείται ν’ αναλάβει δράση. Παιδιά και Πλανήτες συνεργάζονται ενώνοντας δύο κόσμους. Η πραγματικότητα μπλέκεται με τη φαντασία σ’ ένα μαγικό, περιπετειώδες ταξίδι με σκοπό τη σωτηρία της Γης. Άραγε θα τα καταφέρουν;

Για παιδιά από 6 ετών, με προεγγραφή

 

 • Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, 18:30

Στη Σαλονίκη κάποτε

Μια παραμυθένια πόλη, με κάστρα, πύργους, ιστορίες που ξετυλίγονται πάνω στα μνημεία της.

Παραστατική αφήγηση παραμυθιών από την Αντωνία Μπατσαλή. Στον ήχο ο Γιάννης Αχιλλέας Τσακτσίρας.

Για παιδιά από 4 ετών, με προεγγραφή

 

Δευτέρα 19  Νοεμβρίου, 18:30

Αν ήμουν κι εγώ ένας ιππότης…

Μέσα από τρισδιάστατα βιβλία τα παιδιά γνωρίζουν τους ιππότες, την εκπαίδευσή τους, την πανοπλία τους, τη ζωή τους και τις καθημερινές τους ενασχολήσεις μέσα στο κάστρο, τους κινδύνους που διατρέχουν, αλλά και την αφοσίωση τους στο βασιλιά.

Στη συνέχεια κατασκευάζουμε κι εμείς το δικό μας κάστρο.

Με τη φιλόλογο Ελένη Κοϊδάκη και την εκπαιδευτικό Μαγδαληνή Μπανάβα.

Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: 4 ρολά από χαρτί υγείας και κόλλα στικ.
Για παιδιά από 6 ετών, με προεγγραφή.

 

Τρίτη 20 Νοεμβρίου, 18:30

Με το μωρό μου στη «μωρολέσχη» της Βιβλιοθήκης Χαριλάου!

Διαβάζουμε το βιβλίο «Ο μεγάλος Χνουδωτός»  της Τσορώνη Γεωργιάδη Γιολάντα και φτιάχνουμε έναν λευκό αρκούδο.

Με την Μάγδα Μπανάβα και την Ελένη Κοϊδάκη

Η «μωρολέσχη» είναι ένας κύκλος δραστηριοτήτων που συνεχίζεται για 5η χρονιά και απευθύνεται σε νήπια 2,5 – 4,5 ετών και τους γονείς τους.

Στόχο έχει να μάθουν τα παιδιά, από την τρυφερή ηλικία να αγαπούν το βιβλίο και το διάβασμα και να χρησιμοποιούν το χώρο της βιβλιοθήκης. Η δράση περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού και μία μικρή κατασκευή όπου οι γονείς συμμετέχουν ενεργά.

Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: 1 φύλο κανσόν Α4 λευκό, 1 γλωσσοπίεστρο ή ξυλάκι παγωτού και κόλλα στικ.

Mε προεγγραφή

 

 • Πέμπτη 22 Νοεμβρίου,  18:30

Τα Παραμύθια ταξιδεύουν…

Τα παραμύθια λένε  είναι καράβια και ταξίδια. Άραγε μέχρι που μπορεί να μας ταξιδέψει ένα υφαντό; Πόσο όμορφα είναι τα όνειρα για να ζηλέψουν οι νεράιδες;

Θα πούμε ψέματα, θα πούμε την αλήθεια, έτσι είν’ τα παραμύθια…

Αφήγηση : Χρυσάνθη Αντωνίου

Μουσική : Ζωγράφος Σταυρίδης

Για παιδιά από 5 – 95 ετών, με προεγγραφή

 

 • Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, 18:30

Ξεφυλλίζουμε σελίδες και διαβάζουμε βιβλία

Για τρίτη χρονιά συνεχίζεται η Λέσχη ανάγνωσης που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 – 13 ετών. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μία Παρασκευή του μήνα, στις 6:30 το απόγευμα.

Στόχος της Λέσχης είναι η προώθηση της φιλαναγνωσίας. Τα παιδιά  ξεκινούν και τελειώνουν ένα μαγικό ταξίδι… γνωρίζουν τα λογοτεχνικά βιβλία μέσα από ένα νέο πρίσμα διασκεδαστικό και δημιουργικό, ταυτίζονται με τους ήρωες παίζοντας ομαδικά παιχνίδια, σταυρόλεξα και ακροστιχίδες.

Συντονίζει η χημικός Αγγελική Φατίση.

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, στις 6:30 το απόγευμα θα διαβάσουμε το βιβλίο «Χάτσικο : ο σκύλος που περίμενε» του Lluis Prats από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Με προεγγραφή

 

 • Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, 18:30

Παρέα με το Αίσωπο. «Ο ποντικός του αγρού και ο ποντικός της πόλης»

Ο ποντικός του αγρού προσκαλεί στο απλό και χωριάτικο σπιτικό του τον ξάδερφό του, που μένει στην πόλη. Ανταποδίδοντας τη φιλοξενία ο ποντικός της πόλης καλεί με τη σειρά του τον ποντικό του αγρού στη φωλιά του μέσα στο κελάρι ενός πλούσιου σπιτιού, γεμάτο ποικιλία φαγητών αλλά και… κινδύνους.

Μέσα από τους απλούς και διδακτικούς μύθους του Αισώπου με πρωταγωνιστές συνήθως τα ζωάκια τα παιδιά γνωρίζουν τον αρχαίο μυθοποιό και παράλληλα διδάσκονται από τα παθήματα των ζώων.

Στη συνέχεια φτιάχνουν ποντικάκια.

Το πρόγραμμα σχεδιάζουν και υλοποιούν η φιλόλογος Ελένη Κοϊδάκη και η εκπαιδευτικός Μαγδαληνή Μπανάβα.

Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: δύο χαρτόνια Α4 χρώματος ροζ και μωβ, δύο σύρματα πίπας κόκκινο χρώμα, δύο ζευγάρια ματάκια και κόλλα στικ.

Για παιδιά 4 – 8 ετών, με προεγγραφή

 

Τρίτη  27 Νοεμβρίου, 18:30

Παραμύθια και ιστορίες. «Το Ελαφοκάραβο»

«Το Ελαφοκάραβο» της Dushka Slater από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, είναι ένα βιβλίο γεμάτο περιπέτειες, αναπάντητες ερωτήσεις για τον απέραντο κόσμο και υπέροχες απαντήσεις για τη φιλία, με πρωταγωνιστές τρία ελάφια, μια αλεπού και τέσσερα περιστέρια. Το γεμάτο απρόοπτα ταξίδι τους θα τους γεμίσει με εμπειρίες και θα τους μάθει πολλά για τις ικανότητές τους, τα θέλω τους και τα μπορώ τους, ενώ θα τους εφοδιάσει με όλα όσα χρειάζονται για τις επόμενες εξορμήσεις τους.

Το πρόγραμμα σχεδιάζουν και υλοποιούν η φιλόλογος Ελένη Κοϊδάκη και η εκπαιδευτικός Μαγδαληνή Μπανάβα

Για παιδιά 5 – 12 ετών, με προεγγραφή

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 • Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, 10:00 – 12:00
 • Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, 10:00 – 12:00

Κυκλοφορώ με ασφάλεια στην πόλη μου

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιχειρησιακού σχεδιασμού της Δημοτικής Αστυνομίας.

Στόχος του προγράμματος είναι  η  ολοκληρωμένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα οδικής παιδείας και η διαμόρφωση της κυκλοφοριακής τους νοοτροπίας

Το πρόγραμμα επιμελούνται & παρουσιάζουν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί Γκουτίδου Κωνσταντίνα & Ταχτεβρενίδου Σωτηρία.

Σε συνεργασία με σχολεία της περιοχή.

 

 • Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, 9:00 – 11:00

ΣΕΙΣΜΟΣ, βασική γνώση και μέτρα προστασίας

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Σεισμολογικό Σταθμό του Α.Π.Θ.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού (8-12) ετών και περιλαμβάνει σε γενικές γραμμές 3 ενότητες:

 1. Τι είναι ο σεισμός
 2. Μέτρα Προστασίας
 3. Επιπτώσεις του σεισμού

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο Δομίνικος Βαμβακάρης, Γεωλόγος – Σεισμολόγος, MSc, PhD.

Σε συνεργασία με σχολεία της περιοχής

 

 • Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, 10:00 – 12:00

Πώς φτιάχνουμε τους χάρτες;

Μια πρώτη γνωριμία με τον κόσμο των χαρτών σε συνεργασία με το Αρχείο Χαρτογραφικής Κληρονομιάς.

Γιατί φτιάχνουμε χάρτες;

Γιατί χρειάζομαι έναν χάρτη οδηγό;

Προς τα πού είναι ο Βορράς;

Είναι  το ίδιο ο χάρτης  και η δορυφορική εικόνα;

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πώς φτιάχνουμε τους χάρτες; Μία πρώτη γνωριμία με τον κόσμο των χαρτών», καθοδηγεί τους μικρούς μαθητές να αντιληφθούν και να γνωρίσουν καλύτερα, με απλό και κατανοητό τρόπο τους χάρτες, τα είδη και τις χρήσεις τους, καθώς και μερικά βασικά χαρακτηριστικά τους (όπως είναι π.χ. ο προσανατολισμός, η κλίμακα, ο χάρτης οδηγός, τα σύμβολα).

Η παρουσίαση συνδυάζεται με εκπαιδευτικά χαρτογραφικά παιχνίδια.

Για μαθητές Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων Δημοτικών Σχολείων

Σε συνεργασία με τα σχολεία της περιοχής

 

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15.00 – 17.00 παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια με τους γονείς μας ή με τους φίλους μας!

 

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Πραγματοποιούνται προγραμματισμένες καθημερινές ξεναγήσεις σε μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων που στόχο έχουν την προώθηση της φιλαναγνωσίας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το βιβλίο, τη βιβλιοθήκη, να γίνουν αναγνώστες, να μάθουν τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις τους.

Οι ξεναγήσεις συνοδεύονται με αφηγήσεις παραμυθιών και δραστηριότητες σχετικές με το βιβλίο και τη βιβλιοθήκη.

 

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ   

 • Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, 19:00 

 Η υγεία, το τραύμα και η βιοδυναμική θεραπεία

Μια πρωτότυπη ενημερωτική διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου από τον Κοσμά Τοπαλίδη, Φυσιοθεραπευτή PT Cred.MDT, Βιοδυναμικό Θεραπευτή BCST.

Η Βιοδυναμική Κρανιοϊερή θεραπεία είναι μια ήπια, βαθιά όχι παρεμβατική διαδικασία που στηρίζεται σε αυτούς τους λεπτούς ρυθμικούς κυματισμούς στο σώμα.

Ο Dr. Sutherland μετά από έρευνες 40 ετών ανακάλυψε ότι η μυστηριώδης δύναμη της “Πνοής της Ζωής” εκφράζεται μέσα από λεπτές ρυθμικές κινήσεις στο σώμα οι οποίες είναι απαραίτητες για την σωματική υγεία, την πνευματική διαύγεια και την συναισθηματική ευεξία.

Ο Βιοδυναμικός θεραπευτής εκπαιδεύεται στο να ανιχνεύει περιοχές του σώματος που μπορεί να είναι ‘‘παγωμένες”, ‘‘κλειδωμένες” ή σφιχτές από το στρες και το τραύμα. Οι περιοχές αυτές αποτελούν εν δυνάμει σημεία παθολογίας, και ο θεραπευτής καλείται να βοηθήσει στην αναδιάρθρωση αυτών των περιοχών και στην υποστήριξη της υγείας. Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης πρόκειται να πραγματοποιηθεί και ενδεικτική επίδειξη.

Με προεγγραφή

 

 • Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, 20:30

Λέσχη Ανάγνωσης

Λέσχη Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας ενηλίκων όπου οι συναντήσεις των μελών πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Δευτέρα του μήνα στις 8.30 το βράδυ και στόχο έχει την ουσιαστική γνωριμία με το συγκεκριμένο λογοτεχνικό είδος και τους συγγραφείς που ασχολούνται με αυτό. Τη Λέσχη συντονίζει η χημικός Αγγελική Φατίση και ο ποιητής Τόλης Νικηφόρου.

Την Δευτέρα 12/11/2018 θα αναλύσουμε το βιβλίο «Φόνος Σάββατο πρωί» της Batya Gur

Είσοδος ελεύθερη για τα μέλη της Λέσχης

 

 • Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, 20:30

Λέσχη Ανάγνωσης

Λέσχη Ανάγνωσης Ελληνικής και Ξένης Πεζογραφίας ενηλίκων όπου οι συναντήσεις των μελών πραγματοποιούνται κάθε τρίτη Δευτέρα του μήνα στις 8.30 το βράδυ. Συζητούν και αναλύουν, στο στρογγυλό τραπέζι της βιβλιοθήκης επιλεγμένα βιβλία ελληνικής και ξένης πεζογραφίας.

Τη Λέσχη συντονίζει η χημικός Αγγελική Φατίση

Την Δευτέρα 19/11/2018 θα αναλύσουμε το βιβλίο «Μαρκοβάλντο ή Οι εποχές στην πόλη» του Ίταλο Καλβίνο.

Είσοδος ελεύθερη για τα μέλη της Λέσχης

Χρήσιμες πληροφορίες

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι
θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας,
ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης.

Δηλώσεις συμμετοχής: Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3, τηλ.
2310324666).

Έναρξη εγγραφών για συμμετοχή στις δραστηριότητες Δευτέρα  30/10/2018

Η Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου είναι μέλος του Δικτύου Βιβλιοθηκών του
Δήμου Θεσσαλονίκης

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Παιδική Βιβλιοθήκη

Νικάνορος 3, 54250, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 324666

Email: bibxarilaou@hotmail.gr

Links: Facebook, Website, Instagram, Website

Προβολή στους Χάρτες Google

Η Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου είναι μέλος του Δικτύου Βιβλιοθηκών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.