Το νησί του Ποτέ Ποτέ – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το νησί του Ποτέ Ποτέ

Το Σάββατο 25/11 το βιβλιοπωλείο “Κάτι Γίνεται” υποδέχεται στο “trees trees cafe” τη συγγραφέα Μαρίνα Γιώτη, για να ΄παρουσιάσει το βιβλίο της “Το νησί του Ποτέ Ποτέ”, εκδόσεις Διόπτρα.

Αν γνωρίζεις το “Γέτι”, τότε ξέρεις πως η συγγραφέας Μαρίνα Γιώτη δεν καταπιάνεται με θέματα απλά, που βρίσκουμε σε πληθώρα βιβλίων, αλλά με κάτι περίεργα και παράξενα που ξεκινούν δράσεις, αντιδράσεις, συγκινήσεις, συζητήσεις. Το βιβλίο κάνει αναφορές στην προσαρμοστικότητα, την ψυχική ανθεκτικότητα και την κλιματική αλλαγή.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Το νησί του Ποτέ Ποτέ”

Ο Ποτέ – Ποτέ είναι μια μικρή στρουθοκάμηλος που κάθεται σε ένα πανέμορφο, μικροσκοπικό νησί στη μέση του Ωκεανού και απολαμβάνει τον χυμό του. Η μέρα είναι μαγευτική και εκείνος νιώθει σαν να βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου. Το νησί του είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ και δεν το αλλάζει με ΤΙΠΟΤΑ. Κάτι συμβαίνει όμως με το «τέλειο» νησί του Ποτέ-Ποτέ. Φαίνεται… ότι βουλιάζει! Παρά τις προειδοποιήσεις φίλων και περαστικών, ο Ποτέ-Ποτέ αρνείται να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Τι θα συμβεί τελικά στον Ποτέ-Ποτέ; Θα καταφέρει να προσαρμοστεί ή θα βουλιάξει μαζί με το νησί του;

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Ώρα 12.00

Για παιδιά 4+

Είσοδος ελεύθερη

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Trees Trees

Καφέ - Εναλλακτικός χώρος απόδρασης

Ανατολής & Ελαιώνων, Πυλαία , Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 304648

Email: treescanteen@gmail.com

Links: Facebook, Instagram

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.