Μυστήριο στο Χριστουγεννιάτικο Μουσείο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Μυστήριο στο Χριστουγεννιάτικο Μουσείο

 

Το ΚΔΑΠ ‘’εν τέχνη’’ του HAPPY KIDDO διοργανώνει ένα Χριστουγεννιάτικο event για γονείς και παιδιά. Το «Μυστήριο στο Χριστουγεννιάτικο Μουσείο»  ανοίγει τις πόρτες του την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 7:00μμ  με εμψυχώτριες της ομάδας τις παιδαγωγούς Κουκουνάρη Μαίρη και Κεδρά Φωτεινή.

Πω πω …. το βράδυ των Χριστουγέννων συνέβη κάτι φοβερό!  Εκλάπει από το μουσείο ο πολυτιμότερος πίνακας . Το πορτραίτο του Αϊ Βασίλη με τη γυναίκα του. Ποιος να είναι άραγε ο κλέφτης; Οι επισκέπτες καλούνται να μαζέψουν στοιχεία και να λύσουν το Χριστουγεννιάτικο μυστήριο. Έτσι, με τη μορφή διαδραστικών παιχνιδιών μπορούν να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι. Πρόκειται για μια δωρεάν δράση με απαραίτητα εφόδια τη φαντασία και τη διάθεση για περιπέτεια.

Extra bonus: Υποτροφία για ένα τυχερό παιδί 5-12 ετών με δωρεάν παρακολούθηση μιας ενότητας της επιλογής του στο ΚΔΑΠ για ένα μήνα.

 

Λίγα λόγια για το Happy Kiddo

Το HAPPY KIDDO αποτελεί σταθμό στη σχολική ζωή του παιδιού καθώς πρόκειται για μια εξελιγμένη εκπαιδευτική μονάδα με βρεφονηπιακό σταθμό, Νηπιαγωγείο και ΚΔΑΠ.

Σκοπός του είναι η πολύπλευρη και σφαιρική, νοητική, συναισθηματική, κοινωνική και σωματική ανάπτυξη στα παιδιά με τις πιο σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους. Ειδικότερη βαρύτητα δίνεται στις άπειρες ευκαιρίες μάθησης και ψυχαγωγίας που προσφέρονται στους χώρους του μέσα από κάθε ευκαιρία.

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Ώρα: 19.00

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2310762135

Είσοδος ελεύθερη

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Happy Kiddo

Χώρος Δημιουργικής Απασχόλησης

Τρίτση Αντώνη 54-56, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 762 135

Email: info@happykiddo.gr

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.