Κυριακές με Καραγκιόζη – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Κυριακές με Καραγκιόζη

Οι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος επιστρέφουν στο Καφέ του Μύλου και σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών Οδυσσέα Κανλή τον μήνα Οκτώβριο παρουσιάζονται 4 παραστάσεις Καραγκιόζη κάθε Κυριακή στις 12:00.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα Οκτωβρίου

Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 12:00

“Οι Αρραβώνες του Καραγκιόζη”

Ούτε ο Καραγκιόζης το φανταζόταν πως από υπηρέτης του κύριου Καρεκλοπόδαρου θα γινόταν στο τέλος γαμπρός του. Η κόρη του Αγλαΐα τον ερωτεύεται από την πρώτη στιγμή και δεν αφήνει κανέναν να μπει στην καρδιά της και το σπίτι της. Μια από τις κλασικότερες παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών όπου παρελαύνουν όλοι οι γνωστοί ήρωες του μπερντέ.

Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 12:00

“Ο Καραγκιόζης Ανθοπώλης”

Ο κήπος της Βεζυροπούλας είναι πλημμυρισμένος με πανέμορφα άνθη από όλο τον κόσμο. Ο καθένας θα ήθελε να κόψει και να μυρίσει έστω και ένα από τα λουλούδια αυτά. Μόνο ο Καραγκιόζης έχει μερικά και τα πουλάει. Στο τέλος όμως βρίσκει σκληρή τιμωρία από τον Πασά και μπλέκει τον Σταύρακα σε μια περιπετειώδη γκάφα…

Κυριακές 22 & 29 Οκτωβρίου στις 12:00

“Ο Καραγκιόζης στην κατοχή”

Στα δύσκολα χρόνια της κατοχής ο Καραγκιόζης δίνει τον δικό του αγώνα για να επιβιώσει. Προσλαμβάνεται υπηρέτης σε κάποιον πολύ παράξενο γέροντα και ανακαλύπτει πως το υπόγειο του σπιτιού του είναι χώρος ανεφοδιασμού των Γερμανών. Καλεί γρήγορα τον Καπετάν Παρνασσό και τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους προς το καλύτερο… Μια ηρωική παράσταση αφιερωμένη στα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο τόπος μας την περίοδο της κατοχής…

 

Οι μικροί φίλοι απολαμβάνουν τον αγαπημένο τους ήρωα, σε έναν άνετο χώρο και για τους γονείς, όπου μπορούν να απολαύσουν παράλληλα τον καφέ τους.

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 8,15, 22, 29 Οκτωβρίου 2017

Ώρα: 12.00

Εισιτήρια: Ενηλίκων 4€, παιδικό 6€ (στο παιδικό συμπεριλαμβάνεται χυμός ή τοστ)

Εξασφαλίστε θέσεις κάνοντας κράτηση εδώ: 2310522822, 6973958547

Δωρεάν Πάρκινγκ

Τοποθεσία: Το καφέ του Μύλου, Ανδρέα Γεωργίου 56, περιοχή σφαγεία.

 

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

Μύλος

Ανδρέου γεωργίου 56, 54627, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 551836, 2310 504014

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.