Κόκκινα αυγά το Πάσχα, κόκκινες και οι παπαρούνες....σσσσσσς αρχίζει! – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Κόκκινα αυγά το Πάσχα, κόκκινες και οι παπαρούνες….σσσσσσς αρχίζει!

Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ διοργανώνει την Μ.Δευτέρα 2/04, στις 18:00 μια παράσταση για τους μικρούς φίλους της πόλης,με θέμα την Άνοιξη και το Πάσχα.

«Κόκκινα παραμυθάκια, κόκκινα αυγά το Πάσχα, κόκκινες και παπαρούνες κόκκινη και φορεσιά.Παραμύθια, παραδόσεις,γευστικά μονοπάτια, χρωματισμένα όλα τους με χρώμα κόκκινο. Ελάτε να τα εξερευνήσουμε, να βρούμε τα κρυμμένα μυστικά τους…..σσσσσσσσς αρχίζει».

Μια υπέροχη διαδραστική παράσταση αφήγησης λαϊκών παραμυθιών με την παραμυθού Ανθή Θάνου και τον μουσικό Αλέξανδρο Μακρή.

 

Για τη ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ:

Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ιδρύθηκε το 1921 με σκοπό την προστασία του παιδιού και της υγείας του και μέσω των παιδικών εξοχών και της παιδιατρικής της κλινικής πρόσφερε επί μισό αιώνα  πολύτιμες υπηρεσίες σε εκατοντάδες παιδιά της Β.Ελλάδος.  Σήμερα η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ λειτουργεί 2 παιδικούς σταθμούς σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα ψυχοπαιδαγωγικά δεδομένα της προσχολικής ηλικίας, με απώτερο στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού, ενώ παράλληλα συνεχίζει να προσφέρει κοινωνικό έργο.

Χρήσιμες πληροφορίες

Μ.Δευτέρα  2 Απριλίου 2018

Ώρα: 18.00

Είσοδος ελεύθερη

Τηλ.2310 270466

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Μέριμνα Παιδιού

Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο

Εθνικής Αμύνης 17, Κέντρο, 54621, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 230 270 466, 2310 227 748

Email: info@merimna-paidiou.gr

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.