Ο Καραγκιόζης στο Πανηγύρι – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ο Καραγκιόζης στο Πανηγύρι

Παράσταση Θεάτρου Σκιών στο Ροδάνι

Από την ομάδα Παραστατικής και εικαστικής Δημιουργικότητας Σκιάς Όναρ.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Χατζηαβάτης ψάχνει να βρει έναν συνέταιρο για να γίνουν κουνιέρηδες στο πανηγύρι της πόλης και βρίσκει τον Καραγκιόζη. Οι δύο συνέταιροι αφού πείθουν τον Πασά να τους δώσει την άδεια –υποσχόμενοι πως κανείς από τους πελάτες τους δεν θα πάθει τίποτα- ξεκινάνε την δουλειά. Ακόμα μια παραδοσιακή παράσταση του Καραγκιόζη που έχει πολλές ανατροπές και γέλιο.

 

H ομάδα Σκιάς Όναρ

H Σκιάς Όναρ δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά από το 2010 στο χώρο της παιδικής σκηνής. Στόχος της ομάδας είναι  η διατήρηση και η ανανέωση της παράδοσής και της ιδιαίτερης ελληνικής κουλτούρας. Γι’ αυτό το λόγο, η ομάδα Σκιάς Όναρ έχοντας δώσει εκατοντάδες κυριολεκτικά παραστάσεις σε δήμους, σχολεία και φεστιβάλ  προσπαθεί συμβάλλει στην προώθηση, προβολή και ανάπτυξη του παραδοσιακού ελληνικού θεάτρου σκιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Ώρα: 11.00

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ

Απαραίτητη Κράτηση Θέσεων στο: 6937111701, 2314004884

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.