Εξερεύνηση στην πόλη - Ταξιδεύουμε Θεσσαλονίκη – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Εξερεύνηση στην πόλη – Ταξιδεύουμε Θεσσαλονίκη

Το Παιδικό Μουσείο Exploration ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη!

 

Το Παιδικό Μουσείο Exploration, το πρώτο κινητό παιδικό μουσείο στην Ελλάδα, με αποσκευές τις συλλογές, τα εκθέματα και τους ερμηνευτές του, βρίσκεται παντού για όλα τα παιδιά!

Αποστολή του; Να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες παιχνιδιού και μάθησης με αφορμή τον πολιτισμό.

 

Ανταποκρινόμενο στις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες που ισχύουν σήμερα, το Exploration ταξιδεύει αυτό το μήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη και προσκαλεί γονείς και παιδιά να ανακαλύψουν την πόλη των κάστρων, μέσα από την διαδικτυακή δράση #Εξερεύνηση στην πόλη: Θεσσαλονίκη!

 

Μία από τις βασικές υπηρεσίες του Exploration είναι οι θεματικές πολιτιστικές διαδρομές, τα walking tours δηλαδή. Διαδρομές που δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες από όλο τον κόσμο να «περπατήσουν» την πόλη και μέσα από το παιχνίδι να ανακαλύψουν τη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, να γνωρίσουν ανθρώπους του σήμερα και του χθες. Αυτό το μήνα, λοιπόν, ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη και την ανακαλύπτουμε… διαδικτυακά! Κάθε εβδομάδα του Νοεμβρίου οι διαδικτυακοί επισκέπτες θα εξερευνούν διαφορετικά μέρη της πόλης, θα διαβάζουν ιστορίες, θα γνωρίζουν διάσημα μνημεία και θα ξεκλειδώνουν τα μυστικά που κρύβουν.

 

Η #Εξερεύνηση στην πόλη: Θεσσαλονίκη ξεκινά αυτή την Κυριακή 8 Νοεμβρίου!

Έτοιμοι για εξερεύνηση;

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 και κάθε Κυριακή του Νοεμβρίου (15, 22,29/11)

Η ψηφιακή δράση #Εξερεύνηση στην πόλη: Θεσσαλονίκη είναι δωρεάν και βρίσκεται online στην επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου www.exploration.gr και στα κοινωνικά δίκτυα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Παιδικό Μουσείο Exploration στο mail info@exploration.gr ή στο τηλ +30 6948 822 622.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.