Η χρονομηχανή του Καραγκιόζη ή Ο Καραγκιόζης στο '21 – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Η χρονομηχανή του Καραγκιόζη ή Ο Καραγκιόζης στο ’21

Ο Δημήτρης Καρόγλου με τη Σκιάς Όναρ, το Σάββατο 24/03/2018 στις 18:00, θα παρουσιάσουν στη μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ. την απολαυστική περιπέτεια του Καραγκιόζη που δημιούργησαν για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Πασάς κουρασμένος από τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου αποφασίζει να στείλει τον Μεχμέτ και τον Βελυγκέκα πίσω στο 1821 μια μέρα πριν την έναρξη της επανάστασης. Η αποστολή τους είναι να ειδοποιήσουν τους Τούρκους για τα σχέδια των Ελλήνων, να τους συλλάβουν όλους  και έτσι να ακυρώσουν την ιστορία. Ο Χατζαηαβάτης κρυφακούει το σχέδιο και ειδοποιεί τον Καραγκιόζη γι’αυτό. Το ταξίδι των ηρώων μας τους πηγαίνει λίγο πριν το ξέσπασμα της επανάστασης του ‘21. Εκεί θα αναλάβουν μια αποστολή που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις όπως τις ξέρουμε σήμερα.

 

“Στη Σκιάς Όναρ πιστεύουμε πως η ανασύνθεση και η επανέκφραση της αφήγησης της παράδοσής μας είναι στενά συνδεδεμένη με τη διατήρηση και ανανέωση της ιδιαίτερης κουλτούρας μας. Γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην προώθηση, την προβολή και ανάπτυξη του παραδοσιακού ελληνικού θεάτρου σκιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.”
Δημήτρης Καρόγλου

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Ώρα: 18.00

Διάρκεια παράστασης: 60′

Προτεινόμενο για παιδιά 3-103 ετών!

Γενική είσοδος: 6€ ανά άτομο – Είσοδος τρίων (3) ατόμων και άνω: 5€ ανά άτομο

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 211990, 6945566742 & 6945383985 (κ.Δημήτρης Καρόγλου)
και στα τηλέφωνα της Χ.Α.Ν.Θ.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Το Μικρό Θέατρο της ΧΑΝΘ

Νικολάου Γερμανού 1, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2316001000 (Χ.Α.Ν.Θ.)

Email: education3@ymca.gr

Links: Website

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.