Χριστουγεννιάτικα στολίδια  – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Χριστουγεννιάτικα στολίδια 

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 6 – 8 το απόγευμα τα παιδιά θα στολίσουν το  χριστουγεννιάτικο δέντρο της Χαράς και Μουσικής.  Μαθητές και μαθήτριές της Χαράς και Μουσικής  αλλά και φίλοι και φίλες τους είναι προσκεκλημένοι για να βοηθήσουν στην κατασκευή των χριστουγεννιάτικων στολιδιών. Κάποια στολίδια που θα φτιάξουν τα παιδιά θα τα πάρουν μαζί τους και κάποια θα τα χαρίσουν και θα τα κρεμάσουν στο δέντρο της Χαράς και Μουσικής.

Τα παιδιά θα φέρουν μαζί τους τη φαντασία, το μεράκι και την χαρούμενη και γιορταστική διάθεση και στη Χαρά και Μουσική θα βρουν τα υλικά για τα στολίδια.

Οι μικρότεροι φίλοι έως 4 χρονών καλά είναι να συνοδεύονται από τους γονείς τους έτσι ώστε να έχουν μια βοήθεια στις κατασκευές.

Και μιας και θα είναι η πρώτη μέρα του χειμώνα ο χώρος θα προσφέρει ζεστή σοκολάτα ή τσάι ή χυμό για τους μικρότερους και ζεστό καφέ για τους μεγαλύτερους. Αν θέλετε να συνοδεύσετε τα ροφήματα με κάποιο γιορτινό γλυκό είστε ελεύθεροι να φέρετε για κέρασμα ό,τι αγαπάτε.

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Ώρα: 18.00 – 20.00

Είσοδος ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση των υλικών των κατασκευών στα τηλέφωνα: 2392 400752 και 6973 599041

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Χαρά και Μουσική

Εργαστήρι Μουσικής Δημιουργικής Απασχόλησης

Μεταμορφώσεως 13, 57019, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2392 400752, 6973 599041, 6937216816

Email: info@xarakaimousiki.gr

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Λεωφορεία:
Από Θεσσαλονίκη:
Νο 3, 2 ή 8 με μετεπιβίβαση στο σταθμό ΙΚΕΑ στο λεωφορείο Νο72 ( Θεσσαλονίκη-Ν. Μηχανιώνα). Στάση Δημαρχείο.
Από Μηχανιώνα, Αγία Τριάδα, Νέοι Επιβάτες και Περαία
Νο 72

Η Χαρά και Μουσική διαθέτει άνετο χώρο αναμονής, όπου οι γονείς μπορούν να περιμένουν τα παιδιά τους απολαμβάνοντας ζεστό καφέ ή τσάι.

Ο χώρος διαθέτει Wi-Fi και ευρύχωρη αυλή. Το parking είναι άνετο σε φαρδύ δρόμο ακριβώς μπροστά από τη Χαρά και Μουσική.

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.