Χριστούγεννα με τον κύριο ΚΙΧ – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Χριστούγεννα με τον κύριο ΚΙΧ

Μια γιορτή για μικρά και μεγάλα παιδιά

Την Τρίτη 26/12 ο Κύριος ΚΙΧ περιμένει τα παιδιά στο Θέατρο Τ για να γιορτάσουν μαζί τα Χριστούγεννα!

Η γιορτή ξεκινά στις 12:00 με την ευρηματική παράσταση της πολυβραβευμένης ομάδας Κοπέρνικος «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Κουτί των Ήχων», μια παράσταση που μας παρασύρει σε μια μαγική περιπέτεια μακριά από την Πόλη της Φασαρίας και μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να «ακούμε» – και να ακολουθούμε – την καρδιά μας.

Μετά την παράσταση, στρώνονται όλοι στη δουλειά παρέα με τον κύριο ΚΙΧ που, εκτός από ευαίσθητος και θαρραλέος, είναι και εκπληκτικός μάστορας. Με τη βοήθειά του, τα παιδιά κατασκευάζουν τα δικά τους Μυστικά Κουτιά, τα γεμίζουν με ήχους και τα στολίζουν με γιορτινά υλικά!

Και επειδή Χριστούγεννα χωρίς κάλαντα είναι μελομακάρονα χωρίς μέλι, μαθαίνουν τα κάλαντα-έκπληξη του κυρίου ΚΙΧ και τα τραγουδούν όλοι μαζί, συνοδεύοντας το τραγούδι τους με τρίγωνα και, φυσικά, προ-ηχογραφημένους ήχους!

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, μικρά και μεγάλα παιδιά έρχονται στο «Θέατρο Τ» για να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν και να τραγουδήσουν με τον αγαπημένο τους κύριο ΚΙΧ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Ώρα: 12.00

Τιμή εισιτηρίου: 8€ γενική είσοδος

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 854 333

Parking: Με 3€ και την επίδειξη του εισιτηρίου σας, μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο parking που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Θέατρο Τ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/theatrot

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Θέατρο Τ

Φλέμινγκ 16 , Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 854333

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.