ΑΠΘ στην πόλη – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΑΠΘ στην πόλη

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, «κατεβαίνει» στην πόλη της Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει το έργο και τους ανθρώπους του.

Μετά την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση του «ΑΠΘ στην πόλη», στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του Πανεπιστημίου, το ΑΠΘ πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά την ίδια δράση, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 από τις 11:00 πμ ως τις 20:00 μ.μ., στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Επιδείξεις, διαδραστικά εργαστήρια, αθλητικές δραστηριότητες, ο μαγικός κόσμος της Χημείας, Φυσικά Μαγικά, πειράματα φυσικής με ψηφιακές τεχνολογίες, τεχνολογικές παρεμβάσεις για την εκπαίδευση και τη φροντίδα υγείας, εφαρμογή smartphone για την αντιμετώπιση της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας, προϊστορική διατροφή, οι Ομάδες Αεροναυτικής και Αεροδιαστημικής (ASAT), Ηλεκτρικού Αγωνιστικού Μονοθέσιου Αυτοκινήτου ARISTURTLE, Αγωνιστικού Μονοθέσιου Αυτοκινήτου Aristotle Racing Team (ART), Robotics For All (R4A), ΕΥΖΗΝ και άλλα πολλά συνθέτουν ένα πλούσιο πρόγραμμα που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

Πρόγραμμα “ΑΠΘ στην πόλη”

 

Παράλληλη εκδήλωση:

Τιμητική εκδήλωση για τον Ομότιμο Καθηγητή του ΑΠΘ και τέως Πρόεδρο του ΔΣ του Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, Ιωάννη Χασιώτη.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Περικλής Α. Μήτκας, με θέμα: «Οι πολλαπλές διαδρομές της Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο που αλλάζει»

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, στις 12:00 μ.
Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, «Αίθουσα Αλέξανδρος Χαϊτογλου» (Προξένου Κορομηλά 23)

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.