85 χρόνια - Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Πυγολαμπίδες
Skip to content

85 χρόνια – Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει μια μεγάλη δράση την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017.

Ένα παιχνίδι πόλης! Μια αναζήτηση γεμάτη εκπλήξεις, γνώσεις, εμπειρίες, γέλιο και, φυσικά, παλμό! Παιδιά και νέοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μαζί με φίλους, γονείς και δημότες, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές δραστη-ριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια, θα έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν, να μάθουν, να προβληματιστούν και να μεταδώσουν τον δικό τους ξεχωριστό παλμό.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο τη διαπαιδαγώγηση παιδιών, νέων και εφήβων και την επαφή με τη φύση. Με δυναμικά προγράμματα, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και στους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας.

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Έναρξη δράσης: 12.00μ.μ.

Τόπος συνάντησης: Λευκός Πύργος

Για περισσότερες πληροφορίες: Τοπικός Έφορος ΣΕΟ, ΤΤ Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαδόπουλος, τηλ.επικοινωνίας 6946489025

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.