«Δημιουργικές διαδρομές με τα παιδιά» – εργαστήριο ζωγραφικής
Φίλτρα
Κατηγορίες
Χώροι
Παραστάσεις Παραδοσιακού Θεάτρου Σκιών
Αφήγηση λαϊκού παραμυθιού με την Ανθή Θάνου στο Χορόδεντρο
Παράσταση Κουκλοθεάτρου από την ομάδα “P u l s a r H i b i s c u s” βασισμένη σε μύθους των αστερισμών στην “Παραμυθούπολη”.
Το “Guitart” και το “Μουσικό δεντράκι” προσκαλούν το κοινό σε μια εκδήλωση για όλη την οικογένεια, με την αφήγηση του μουσικού παραμυθιού “Η λύρα του Ερμή και η κιθάρα”.
Μια Στάση στον κόσμο της 7ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης μπορεί να αλλάξει τη Στάση σας απέναντι στον κόσμο της τέχνης. Θα την τολμήσετε;
Ο Οδυσσέας σάλπαρε για το ταξίδι της επιστροφής και λίγο πριν φτάσει στην Ιθάκη, κάνει μια στάση στη Θεσσαλονίκη και στο NOESIS από 22 Οκτωβρίου του 2019 ως τις 23 Φεβρουαρίου του 2020!
Μέσα από 10 μαγικές μικρές δράσεις στη σκηνή του θεάτρου Αυλαία η αγκαλιά γίνεται παιχνίδι, κρυψώνα και μυστικό, έκπληξη και καράβι.
Έρχεται στο Τελλόγλειο Ίδρυμα ο αρκούδος από το ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Γερουλάνου «Ένας Αρκούδος μια φορά», μία έκθεση η οποία ζωντανεύει τριάντα περίπου παιχνίδια από το υπέροχο βιβλίο σε εικονογράφηση της Ίριδας Σαμαρτζή, με επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό του Μουσείου Παιχνιδιών του Μουσείου Μπενάκη.
Η δροσερή θεατρική βόλτα γεμάτη χαμόγελα, παιδικές φωνές, σαπουνόφουσκες και κομφετί, που κέρδι
Tο Αριστοτέλειο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του ΑΠΘ, σε συνεργασία με το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και το Σύνδεσμο Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων (ΣΜΕ), διοργανώνουν την έκθεση «ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» και «ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ».