Το Playhouse και τα παιχνίδια του έρχονται στο πάρτι σας! – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το Playhouse και τα παιχνίδια του έρχονται στο πάρτι σας!

playhouse party2

Αν έχεις βαρεθεί τα συνηθισμένα πάρτι, τότε έχω να σου προτείνω κάτι διαφορετικό: Κάλεσε τους Παιχνιδογνώστες του PLAHOUSE στο σπίτι σου ή στο χώρο που έχεις επιλέξει για το πάρτι του παιδιού σου και χάρισε στο παιδί σου και τους φίλους του ένα πάρτι γεμάτο παιχνίδι, αγωνία και γέλιο!

Οι παιχνιδογνώστες γνωρίζουν όλα τα παιχνίδια και τους κανόνες τους και έτσι οι παίκτες δε χρειάζεται να καταναλώσουν χρόνο στην ανάγνωση των κανόνων, αφού αυτό το κάνουν οι έμπειροι παιχνιδογνώστες για αυτούς. Γνωρίζοντας όλα τα παιχνίδια μπορούν επίσης να προτείνουν τα πιο κατάλληλα, ανάλογα με την εμπειρία, τα γούστα και την ηλικία των παικτών. Η παρουσία ενός παιχνιδογνώστη – ψυχαγωγού μπορεί να ανεβάσει τη διάθεση των παιδιών, τα οποία συνήθως βαριούνται εύκολα ή χάνουν το κίνητρο για παιχνίδι.

playhouse party3

“Εκείνο όμως που κάνει το PLAYHOUSE διαφορετικό, είναι τα παιχνίδια του, ορισμένα μάλιστα, είναι από τα πιο ασυνήθιστα στον κόσμο. Η συλλογή του περιλαμβάνει περισσότερους από 500 τίτλους, οι οποίοι επιλέγονται ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες που εκδίδονται κάθε χρόνο” μας λέει η Ευδοκία Παπακυριαζή, ιδρύτρια του Playhouse, το οποίο αυτή τη στιγμή αριθμεί 6 καταστήματα / καφέ σε όλη την Ελλάδα.

Στο PLAYHOUSE shop διατίθενται παιχνίδια Στρατηγικής, Μνήμης, Ταχύτητας, Δεξιοτεχνίας, Τύχης, Διαπραγματευτικής Δύναμης, Μπλόφας, Συνθετικής Σκέψης και Φαντασίας, και παιχνίδια για πάρτι. Είτε είσαι εκπαιδευτικός είτε γονιός είτε διοργανωτής εκδηλώσεων στο PLAYHOUSE έχεις εξαιρετικές επιλογές παιχνιδιών, για να περάσουν το ίδιο αξέχαστα μικροί-μεγάλοι.

playhouse party1

playhouse party4

Αν λοιπόν θέλεις να διοργανώσεις ένα διαφορετικό πάρτι για το παιδί σου, μπορείς να μιλήσεις με τους ειδικούς του PLAYHOUSE, να αποφασίσετε από κοινού τη συλλογή των παιχνιδιών, με τα οποία θα απασχοληθούν τα παιδιά, και να δημιουργήσεις στο σπίτι σου την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μία γιορτή διαφορετική!

Το κόστος του παιχνιδογνώστη (που περιλαμβάνει και την ενοικίαση των παιχνιδιών) είναι 100€ για 1,5 ώρα και αφορά την απασχόληση μάξιμουμ 15 παιδιών (για περισσότερα άτομα θα χρειαστούν 2 παιχνιδογνώστες, με κόστος 180€). Προτείνεται για παιδιά ηλικίας 5+ και φυσικά για όλους τους μεγάλους που δε σταματούν να νιώθουν παιδιά!

Από το PLAYHOUSE μπορείτε επίσης να αγοράσετε τα επιτραπέζια παιχνίδια σας, μέσα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία. Το SHOP βρίσκεται στη Γρηγ. Παλαμά 17, ενώ το CAFE (το οποίο διαθέτει και επιτραπέζια προς πώληση) βρίσκεται στην Αγίας Σοφίας 2. Φυσικά, αν δεν έχετε κάποιο κατάστημα PLAYHOUSE κοντά σας, μπορείτε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό του κατάστημα. Η μεγαλύτερη βέβαια απόλαυση για εμένα, και αυτό που κάνει το PLAYHOUSE μοναδικό, είναι να μου εξηγούν τους κανόνες και να με βοηθούν να επιλέξω το κατάλληλο επιτραπέζιο, οπότε πραγματικά αξίζει μια επίσκεψη από κοντά!

Επικοινώνησε τηλεφωνικά στο 2310 277220 ή στείλε mail στο info@playhouse.gr για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα παιχνίδια και τα πάρτι!

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.