Όταν ο Λάμπης συνάντησε τον Σπάγκο και η ιστορία μιας χεριοποίητης agenda – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Όταν ο Λάμπης συνάντησε τον Σπάγκο και η ιστορία μιας χεριοποίητης agenda

lampispigolampidavivliodeteio

Ο Λάμπης είναι χαρούμενος γιατί βλέπει το πρόσωπό του στην agenda των Πυγολαμπίδων στο κλουβί και του αρέσει πολύ. Ο Σπάγκος είναι εκεί για να τον ενημερώσει για όλα όσα συμβαίνουν εν αγνοία του αλλά και να τον… προσγειώσει!

Δες το video που ακολουθεί >>

Από φέτος, μπορείτε να έχετε την agenda και σε συλλεκτική έκδοση με χειροποίητο και σκληρό εξώφυλλο, που ανοίγει 180 μοίρες, δημιουργία του Καλλιτεχνικού Βιβλιοδετείου. Θα κυκλοφορήσουν μόνο 30 τεμάχια, γι’ αυτό αν ενδιαφέρεστε ενημερώστε με άμεσα στο ioanna@pigolampides.gr.

Το κόστος της χειροποίητης agenda ανέρχεται στα 20€ και μπορείτε να την παραλάβετε από το Cutting Room Δημήτρης (Μπότσαρη 29, 2310 838775), κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση που θέλετε να σας τη στείλουμε με courier και αντικαταβολή, κοστίζει 25€.

picmonkey-collage

agendavivliodeteio

Οι πυγολαμπίδες αγαπούν www.bibliodeteio.gr!

hand

Επικοινωνία: ioanna@pigolampides.gr

Ανέβασε φωτογραφία σου από την agenda2017_pigolampides στη σελίδα μας στο facebook και ένας τυχερός / μία τυχερή θα κερδίσει μια χειροποίητη agenda!

#agenda2017_pigolampides

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.