Καλοκαιρινές Δραστηριότητες και Θερινή Απασχόληση για παιδιά στη Θεσσαλονίκη | 2018 – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Καλοκαιρινές Δραστηριότητες και Θερινή Απασχόληση για παιδιά στη Θεσσαλονίκη | 2018

Καλοκαιρινές Δραστηριότητες και Θερινή Απασχόληση για παιδιά στη Θεσσαλονίκη

Τα σχολεία σε λίγο θα κλείσουν και το καλοκαίρι στην πόλη μπορεί να παιχνιδιάρικο αλλά και εκπαιδευτικό! Οι δημιουργικές ομάδες της πόλης, έχουν βάλει τα δυνατά τους και έχουν σχεδιάσει υπέροχα προγράμματα παιχνιδιού και δραστηριοτήτων για να κρατήσουν απασχολημένα τα παιδιά, λίγο πριν ξεχυθούν στις παραλίες και τα δροσερά χωριά στα βουνά.

Η λίστα ανανεώνεται διαρκώς!

 

Ανατολικά | Παπάφη – Ντεπώ

Tetragono – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Ο νέος κύκλος θερινών μαθημάτων στο TETRAGONO είναι έτοιμος να ξεκινήσει! Τέσσερις εβδομάδες δημιουργικότητας, μάθησης και παιχνιδιού για παιδιά από 5 – 11 ετών από τις 18 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου και από τις 3 έως τις 7 Σεπτεμβρίου. Θα ασχοληθούν με εικαστικά, χειροτεχνίες, θεατρικό παιχνίδι και επειδή διακοπές χωρίς παιχνίδι δεν γίνεται, θα βγούνε στο πάρκο δίπλα  και θα παίξουν οργανωμένα παιχνίδια!

Διαβάστε περισσότερα εδώTetragono – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Παιδεία παίζει – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Μαραθώνος» στην Μαραθώνος 13 στην περιοχή Παπάφη και στον καινούριο  χώρο «ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Γουζέλη» στην Γουζέλη 2 στην περιοχή Πέτρου Συνδίκα τα παιδιά δημοτικού θα περάσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι με δημιουργικές δραστηριότητες που θα γεμίσουν ευχάριστα τις ελεύθερες ώρες τους από τις 7:30 έως τις 16:00 κάθε μέρα.

Διάβασε περισσότερα εδώΠαιδεία παίζει – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

The School Project – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Το The School Project από τις 18/06 θα λειτουργεί τα πρωινά 09:00-14:30 (δυνατότητα διεύρυνσης ωραρίου κατόπιν συνεννόησης) απασχολώντας παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου με ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως: Προετοιμασία για την επόμενη τάξη, Project ανάγνωσης και φιλοσοφίας, Προβολή παιδικών ταινιών και ντοκιμαντέρ, Παιχνίδια γνώσεων και δεξιοτήτων.

Διάβασε περισσότερα εδώThe School Project – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Ανατολικά | Τούμπα –  Χαριλάου

Ροδάνι – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Το καλοκαιράκι έφτασε και το «Ροδάνι» προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε δημιουργικά εργαστήρια τέχνης στον άνετο και φιλόξενο χώρο του, κοντά στο Ελαιόρεμα της Πυλαίας. Με οδηγό τις παιδαγωγικές δυνατότητες που προσφέρουν οι τέχνες του θεάτρου, της μουσικής, των εικαστικών και του χορού το πρόγραμμά στο «Ροδάνι» περιλαμβάνει μια σειρά καλλιτεχνικών θεματικών δράσεων για παιδιά από τεσσάρων έως δέκα ετών. Παράλληλα, οι  εξορμήσεις στο  κοντινό  παρκάκι του Ελαιορέματος προσφέρουν ευκαιρίες για όμορφους περιπάτους στη φύση, πικ-νικ και ομαδικά παιχνίδια!

Διάβασε περισσότερα εδώΡοδάνι – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Μάθε Αλλιώς – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Ένα διαφορετικό πρόγραμμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων ξεκινά στο Κέντρο Μελέτης και Δημιουργικής Έκφρασης «Μάθε Αλλιώς» με το τέλος της σχολικής χρονιάς. Από τις 18/6 και για 6 εβδομάδες τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να περνούν καθημερινά 6 υπέροχες, συναρπαστικές και ανέμελες ώρες, γεμάτες διασκεδαστικές δραστηριότητες. Κάθε εβδομάδα θα αντιστοιχεί και σε μια διαφορετική θεματική ενότητα κι έτσι τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα, εκτός των άλλων, να ανακαλύψουν νέους τόπους, να γνωρίσουν την Αρχαία Ελλάδα ‘’Αλλιώς’’, να ακούσουν τζαζ και να μελετήσουν τα αφρικάνικα όργανα αλλά και πολλά ακόμα!

Διάβασε περισσότερα εδώ  > Μάθε Αλλιώς – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

 

Art Factory – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Τα εργαστήρια των εικαστικών τεχνών, το θεατρικό παιχνίδι και η δημιουργική γραφή είναι οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες που θα κρατήσουν παρέα στους μικρούς φίλους, καθημερινά από τις 8 π.μ. έως και τις 4 μ.μ. Τα διαλλείματα γίνονται στο δροσερό κήπο του εργαστηρίου παρέα με τις χελώνες. Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα το πρόγραμμα θα φιλοξενήσει 18 παιδιά.

Διάβασε περισσότερα εδώArt Factory – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Οίστρος – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Οίστρος» απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά από 5 -12 ετών τα πρωινά του καλοκαιριού. Με ποικίλες δραστηριότητες και παιχνίδια τα παιδιά εκφράζονται δημιουργικά και διασκεδάζουν.

Διάβασε περισσότερα εδώΟίστρος – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Ανατολικά | Καλαμαριά – Άγιος Ιωάννης 

Up Move & Play – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Το πρώτο Summer Camp στο Up Move & Play Area είναι γεγονός!

Επιλέξτε την περίοδο που σας ενδιαφέρει και εμπιστευτείτε το παιδί σας στα έμπειρα χέρια καθηγητών Φυσικής Αγωγής και Παιδαγωγών για να απολαύσουν το πλούσιο πρόγραμμα των αθλητικών και καλλιτεχνικών δράσεων στο μοναδικό αυτό χώρο. KidsPlay (αθλήματα, σκυταλοδρομίες, παιδαγωγικά παιχνίδια κ.α.), Αναρρίχηση, Κολύμβηση, Ψυχαγωγικά & Βιωματικά Παιχνίδια, Ζωγραφική, Καλλιτεχνικές Δημιουργίες, Κρυμμένος Θησαυρός, Επιτραπέζια παιχνίδια

Διάβασε περισσότερα εδώUp Move & Play – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Ιχθείς – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Ένα σούπερ, καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλοπαιδείας, επανέρχεται για τρίτη χρονιά, ακόμη πιο ξέγνοιαστα και χαρούμενα, για παιδιά 4 ετών και άνω (χωρίς γονείς). ΠΑΝΤΑ με κύρια εφόδια την ασφάλεια, την εν -συναίσθηση και την ψυχαγωγία! Σε ένα υπέροχο beach bar στον Ποταμό Επανωμής – kids – friendly – το Carousel, τις 2 πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου τα πιτσιρίκια περνάνε τέλεια με τους Ιχθείς! Το πρόγραμμα ξεκινάει τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 13 Ιουλίου, ενώ περιλαμβάνει μεταφορά, την πιο σούπερ δημιουργική απασχόληση – ψυχαγωγία – άσκηση, κολύμβηση στη θάλασσα και φαγητό.

Διάβασε περισσότερα εδώΙχθείς – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Το Σχολείο Αλλιώς – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

«Το Σχολείο Αλλιώς» βάζει τα καλοκαιρινά του και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους. Εδώ τα παιδιά θα απασχολούνται από έμπειρους εκπαιδευτικούς με δραστηριότητες, που στόχο έχουν τόσο την ψυχαγωγία όσο και την καλλιέργεια των γνωστικών και συναισθηματικών  τους δεξιοτήτων. Κάθε εβδομάδα και μία διαφορετική θεματική ενότητα θα δώσει στα παιδιά την ευκαιρία, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους και να γνωρίσουν λίγο καλύτερα τον εαυτό τους.

Διάβασε περισσότερα εδώΤο Σχολείο Αλλιώς – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

My Spot – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Tο Πρότυπο Εργαστήρι Πολιτιστικής Εκπαίδευσης «My Spot» διοργανώνει εβδομαδιαίους θερινούς κύκλους εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας 4 – 10 ετών, σε ολιγομελή τμήματα διαμορφωμένα ανάλογα με το ηλικιακό επίπεδο. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήθος δραστηριοτήτων όπως πρωινή Yoga, Ρομποτική, Storytelling, Πειράματα – STEM (Science, Technology, Engineering & Mathematics), Θεατρικό Παιχνίδι, Μουσικά παιχνίδια, Μουσική στα Αγγλικά, Δημιουργική γραφή, Εικαστική Δημιουργία και άφθονη διασκέδαση!

Διάβασε περισσότερα εδώMy Spot – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης οργανώνει μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία για παιδιά από 7 ετών, γεμάτη ιστιοπλοΐα, κολύμπι, Κωπηλασία , Κανόε-καγιάκ, πινγκ πονγκ, μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής, Ψυχαγωγικά Παιχνίδια αλλά και πολλές εκπλήξεις!

Διάβασε περισσότερα εδώΝαυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Χορωδείο – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Φέτος το καλοκαίρι οι δραστηριότητες στο Χορωδείο δεν σταματούν. Από τις 18 Ιουνίου ξεκινάνε εβδομαδιαίοι κύκλοι δημιουργικής απασχόλησης παιδιών οι οποίοι θα ολοκληρωθούν στις 27 Ιουλίου. Με νέο πρόγραμμα κάθε εβδομάδα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν την μουσική, τον χορό, το θέατρο και τα εικαστικά. Με την καθοδήγηση εξειδικευμένων δασκάλων θα τραγουδήσουν, θα παίξουν μουσική, θα χορέψουν, θα ενσαρκώσουν ρόλους, θα ζωγραφίσουν, θα κατασκευάσουν, θα αυτοσχεδιάσουν.

Διάβασε περισσότερα εδώΧορωδείο – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Εργαστήρι Karlas Art World – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Για το καλοκαίρι 2018, το Εργαστήρι ΚΑΡΛΑΣ  διοργανώνει ένα μοναδικό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 5 έως 12 ετών. Τα παιδιά συνεργάζονται, ζωγραφίζουν, δημιουργούν  και εξελίσσονται. Θα παίξουν με τα χρώματα,  θα ταξιδέψουν με τα πινέλα σε κόσμους μαγικούς, θα πετάξουν στα σύννεφα, θα κάνουν το καλοκαίρι τους πιο όμορφο και πιο διασκεδαστικό.

Διάβασε περισσότερα εδώ > Εργαστήρι Karlas Art World – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Ανατολικά | Πυλαία

Πρότυπα Εκπαιδευτήρια – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Ακολουθώντας τα βήματα του Indiana Jones, του ευρηματικού, πολυμήχανου και περιπετειώδη αρχαιολόγου το Σχολείο μεταμορφώνεται σε χώρο γεμάτο γρίφους και σπαζοκεφαλιές, κρυμμένους θησαυρούς και μέρη ανασκαφής έτοιμα να αποκαλύψουν αρχαιολογικά μυστήρια και όχι μόνο! Τα παιδιά γνωρίζουν αρχαίους πολιτισμούς, φυλές και μαθαίνουν για τα 7 θαύματα του κόσμου. Στο English Summer Camp προσεγγίζεται η αγγλική γλώσσα με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και μεταφέρεται το σχολείο στη φύση.

Διάβασε περισσότερα εδώ > Πρότυπα Εκπαιδευτήρια – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Ω2 – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Τα καλοκαιρινά τμήματα απευθύνονται σε παιδιά 5 έως 10 ετών. Ο κύκλος συμμετοχής είναι  εβδομαδιαίος, Δευτέρα με Παρασκευή από τις  8 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Κάθε εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε ένα θέμα, το οποίο πλησιάζουμε από διαφορετικές πλευρές: την αφήγηση, τις προβολές, τη μουσική, το θέατρο, τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη σκηνογραφία και τις κατασκευές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελεύθερο παιχνίδι στον υπαίθριο χώρο του Ω2.

Διάβασε περισσότερα εδώΩ2 – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Δέντρο που δίνει – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Το «Δέντρο που Δίνει» προσφέρει δημιουργική απασχόληση για παιδιά 4-12 ετών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στο καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών περιλαμβάνονται: Bήματα μέσα στο χρώμα: Εικαστικό Εργαστήρι, Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική, Δημιουργικό Παιχνίδι: Εργαστήρι με βάση τις αρχές του Playtherapy, Εργαστήρι ηλεκτρονικών υπολογιστών: Ψηφιακή μάθηση- προγραμματισμός, Ελεύθερο παιχνίδι

Διάβασε περισσότερα εδώ > Δέντρο που δίνει – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Ανατολικά | Ρύσιο – Καρδία – Περαία

Συννεφούλα – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Στις 18 Ιουνίου ξεκινάει στις εγκαταστάσεις του Σχολείου το “Happy Camp”! Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων μέσα σε ένα καταπράσινο κτήμα 23 στρεμμάτων, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 4 έως 10 ετών! Το “Happy Camp” στη Συννεφούλα είναι ξεχωριστό γιατί η επαφή με τη φύση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των παιδιών.

Διάβασε περισσότερα εδώ  > Συννεφούλα – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Avant Garde – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

το Avant Garde Sports Club, χαίρονται το καλοκαίρι παρέα με μικρούς φίλους που αγαπούν τις αθλητικές δραστηριότητες! Από τις 27 Αυγούστου έως και τις 7 Σεπτεμβρίου, έρχεται το πιο διασκεδαστικό Fall Camp, στις σύγχρονες, εξοπλισμένες εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, αυτές του Avant Garde! Όλα τα παιδιά, ηλικίας από 5 έως και 16 ετών, μπορούν να συμμετέχουν στο Fall Camp, που θα είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσες αθλητικές δραστηριότητες και θα συντονίζονται από επαγγελματίες προπονητές!

Διάβασε περισσότερα εδώ > Avant Garde – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Χαρά και Μουσική – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Η «Χαρά και Μουσική» περιμένει τα παιδιά από τις 18 Ιουνίου για  τρεις εβδομάδες  για καλοκαιρινά μουσικά ταξίδια. Θα κολυμπήσουν σε θάλασσες από μουσικές και χρώματα, θα ψαρέψουν λέξεις και συναισθήματα και θα εξερευνήσουν τον μαγικό κόσμο των τεχνών! Αυτό το καλοκαίρι παραμύθια και ιστορίες θα γίνουν αφορμή για διασκεδαστικές και δημιουργικές δραστηριότητες. Τρεις εβδομάδες γεμάτες με τραγούδια, μουσικές, συμμετοχή σε ορχήστρες με μουσικά όργανα, χορό και κίνηση, κατασκευές και εικαστικά αλλά και πολλά μουσικά και θεατρικά παιχνίδια. Ταινίες, επιτραπέζια παιχνίδια και άλλες πολλές ευχάριστες απασχολήσεις θα κάνουν την παραμονή των παιδιών στη Χαρά και Μουσική αξέχαστη!

Διάβασε περισσότερα εδώ > Χαρά και Μουσική – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Hyatt – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Στο Hyatt Regency Thessaloniki η δράση συνεχίζεται με ατελείωτες ώρες διασκέδασης, χαράς, άθλησης & δημιουργίας για τους μικρούς φίλους. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, οι μικροί φίλοι, 6-13 ετών, θα έχουν τη χαρά: Να παίξουν τένις! Να ανακαλύψουν κρυμμένους θησαυρούς! Να γίνουν μικροί Ολυμπιονίκες! Να παίξουν κολυμπώντας στην πισίνα! Να απολαύσουν φαγητό πολλών αστέρων! Να ανακαλύψουν το ταλέντο τους!

Διάβασε περισσότερα εδώHyatt – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Δυτικά | Πεύκα – Εύοσμος – Ωραιόκαστρο – Διαβατά

Δελασάλ – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Το πρόγραμμα των «Καλοκαιρινών Διακοπών – Vacances d’été», απευθύνεται σε μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών, ηλικίας από 5 έως 12 ετών και διοργανώνεται από πτυχιούχους εκπαιδευτές της Ζώνης Δραστηριοτήτων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», αμέσως μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς, για τρεις εβδομάδες, καθώς επίσης και δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μπορείτε να επιλέξετε όσες εβδομάδες θέλετε. Το πρόγραμμα αφενός βοηθάει τα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τις ξένοιαστες καλοκαιρινές μέρες με την παρέα τους, αφετέρου διευκολύνει τους γονείς και κηδεμόνες, οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, απασχολώντας δημιουργικά τα παιδιά τους τις πρωινές ώρες, από τις 07:30 π.μ. έως τις 15:30, με δυνατότητα χρήσης των σχολικών λεωφορείων του Κολεγίου.

Διάβασε περισσότερα εδώ > Δελασάλ – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Happy Kiddo – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Φήμες λένε πως το καλοκαίρι στην πόλη είναι βαρετό, το Happy Kiddo είναι εδώ για να τις ανατρέψει! Ένας ολόκληρος μήνας ψυχαγωγίας, διασκέδασης και νέων εμπειριών σας περιμένει! Ένα «δροσερό» πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης με καλλιτεχνικά εργαστήρια, αθλητισμό και φυσικές επιστήμες είναι έτοιμο να παρασύρει στους καλοκαιρινούς ρυθμούς του ακόμα και τους μεγαλύτερους λάτρεις της θάλασσας!

Διάβασε περισσότεραHappy Kiddo – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Spectral – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Το καλοκαίρι έφτασε και το SPECTRAL θα είναι εδώ με ένα πρόγραμμα γεμάτο χρώματα, μουσική, και πολύ παιχνίδι! Το πρόγραμμα των εργαστηρίων περιλαμβάνει μουσική, εικαστικά, θεατρικό παιχνίδι, κατασκευές, κηπουρική, προβολές και πολλές εκπλήξεις! Το σχολείο τελειώνει και έρχεται η ώρα για λίγη δράση! Τα παιδιά θα πρέπει να βάλουν  τα φανταστικά γυαλιά τους, το μουσικό τους  καπέλο, το πουκάμισο ζωγράφου και να ταξιδέψουν παρέα με το Spectral στον κόσμο των τεχνών!

Διάβασε περισσότερα εδώSpectral – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Πάρκο Δεινοσαύρων (Nouvelle) – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Ο Πολυχώρος Αθλητισμού Εκπαίδευσης – Ψυχαγωγίας «Nouvelle» πάνω από μια 10ετία, με τη βοήθεια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αλλά και τη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας έχει γίνει συνώνυμο της προεφηβικής εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας. Ο παιδότοπος Χαράπολις, η πισίνα, οι εκπαιδευτικές θεματικές εκθέσεις και οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι πλεονεκτήματα που οι άνθρωποι του «Nouvelle» αποφάσισαν ότι έπρεπε να μετουσιωθούν σε ένα Camp Πόλης που ξεχωρίζει.

Διάβασε περισσότερα εδώΠάρκο Δεινοσαύρων (Nouvelle) – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Το “Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης” διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά καθημερινά πρωινά τμήματα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων διαμορφωμένα για παιδιά 3 – 11 ετών για όσες και όποιες ημέρες επιλέξετε! Τα τμήματα περιλαμβάνουν εικαστικά, γυμναστική, μουσικοκινητικά παιχνίδια, δραστηριότητες στην αυλή, προβολή βίντεο σε προτζέκτορα και άλλα πολλά!

Διάβασε περισσότερα εδώΕργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Κέντρο

Το παραμικρό – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

H Καλοκαιρινή Παρέα συνεχίζεται και εξελίσσεται.
Καθώς σιγά-σιγά αρχίζουμε να επιστρέφουμε στην πόλη μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές, από την επόμενη Δευτέρα, 27 Αυγούστου, η Καλοκαιρινή Παρέα θα συνεχίσει να μαζεύεται τις μεσημεριανές ώρες.

Διάβασε περισσότερα εδώΤο παραμικρό – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

NOUS – Καλοκαιρινή ακαδημία τεχνολογίας | 2018

Στο Summer Tech Academy oι μαθητές θα χρησιμοποιήσουν νέες τεχνολογίες (ειδικά λογισμικά στον υπολογιστή, βιβλία επαυξημένης πραγματικότητας, 3d γυαλιά κ.α) για να μιλήσουν για την ΟΔΥΣΣΕΙΑ! Η παιδαγωγική προσέγγιση που θα χρησιμοποιηθεί είναι το project based learning. Ζητείται από τα παιδιά να  «μιλήσουν» για την Οδύσσεια χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες. Το φετινό Summer Tech έχει σαν στόχο να αναπτύξει την αυτοπεποίθηση και την ενσυναίσθηση των παιδιών.

Διάβασε περισσότερα εδώNOUS – Καλοκαιρινή ακαδημία τεχνολογίας | 2018

 

Χ.Α.Ν.Θ. – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Καλοκαιρινό πρωινό πρόγραμμα απασχόλησης για κορίτσια 5-16 ετών που αγαπούν τον χορό! Ένα καινοτόμο και μοναδικό στο είδος του εκπαιδευτικό πρόγραμμα με πυρήνα το μπαλέτο και άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες όπως: μοντέρνος χορός, Zumba, ρυθμική, hip-hop, εικαστικά, μουσική αλλά και πισίνα, yoga και ελεύθερο παιχνίδι. Μέσα από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Χορού το παιδί θα έρθει σε επαφή με ποικιλία προγραμμάτων, θα αναπτύξει τις διαπροσωπικές του σχέσεις με παιδιά αντίστοιχης ηλικίας και ενδιαφερόντων, θα καλλιεργήσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του.

Διάβασε περισσότερα εδώΧ.Α.Ν.Θ. – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Kristiboni – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Το Εργαστήρι Ζωγραφικής «Kristiboni» για 7η χρονιά ανακοινώνει τα Θερινά Μαθήματα Δημιουργικής Απασχόλησης 2018. Από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και κάθε μέρα Δευτέρα – Παρασκευή  από τις 08:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι, παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά στο Εργαστήρι Ζωγραφικής Kristiboni. Με πλούσιες εικαστικές και άλλες δράσεις όπως ζωγραφική, κολάζ, κατασκευές, μικρογλυπτική, επιτραπέζια παιχνίδια, προβολές ταινιών κ.α.

Διάβασε περισσότερα εδώKristiboni – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Ολυμπιακό Μουσείο – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Ένα εκπαιδευτικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, πλούσιο σε αθλητικές, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες οι οποίες συνδυάζουν την γνώση και το παιχνίδι! Θα έχουν τη δυνατότητα να περάσου όλοι μαζί, σαν μια παρέα τις καλοκαιρινές τους διακοπές από τις 18 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου, με παιχνίδι, μαγειρική, φαντασία, γρίφους, αθλήματα, δοκιμασίες αλλά και πολλές εκπλήξεις!

Διάβασε περισσότερα εδώΟλυμπιακό Μουσείο – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Playcorner. gr – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Για τους μικρούς φίλους που παραμένουν στην πόλη μετά το κλείσιμο των σχολείων το Playcornerπροτείνει τη Θερινή απασχόληση. Ένα πρόγραμμα που προσφέρει στα παιδιά ηλικίας 5 έως 9 ετών τη δυνατότητα να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους δημιουργικά με πλήθος δραστηριοτήτων όπως ζωγραφική, χειροτεχνία, ψυχαγωγικά και κινητικά παιχνίδια με την καθοδήγηση έμπειρων νηπιαγωγών . Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει από την Δευτέρα 18 Ιουνίου έως την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Playcorner, καθημερινά από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 5:00 μ.μ.

Διάβασε περισσότερα εδώPlaycorner. gr – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Galileo Galilei Genaration – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Πολυθεματικό Γλωσσικό Καλοκαίρι. Εξορμήσεις από το κέντρο της πόλης. Γνώση, Παιχνίδι, Διατροφή, Γυμναστική, Εξορμήσεις, Χαρά. Με το Bio Summer Camp, τα παιδιά ανακαλύπτουν ένα νέο βιολογικό τρόπο διατροφής μέσω διασκεδαστικών δραστηριοτήτων. Παίζουν, κολυμπούν, μαγειρεύουν, γελούν και γεύονται νόστιμες και υγιεινές λιχουδιές από ολόφρεσκα βιολογικά προϊόντα. Γεμίζουν τη μέρα τους με παιχνίδια, ζωγραφιές, κολύμπι‍ και θέατρο βασισμένα στην Αγγλική γλώσσα και παράλληλα κάνουν εισαγωγή και σε άλλες γλώσσες (Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά) μέσω δραστηριοτήτων.

Διάβασε περισσότερα εδώGalileo Galilei Genaration – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Παιχνίδια με Νότες – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

Καλοκαιρινή Μουσικοπαρέα, για παιδιά από 3 χρονών με τη συμμετοχή των γονιών. Αυτοτελή εργαστήρια με παρουσίαση μουσικών οργάνων, ζωγραφική, προβολή κινουμένων σχεδίων με θέμα τη μουσική. Την Πέμπτη 31  Μαΐου  ξεκινάνε τα αυτοτελή εργαστήρια της καλοκαιρινής Μουσικοπαρέας! Στο πρώτο εργαστήριο ο Τάσος Γκεντζής θα παρουσιάσει στα παιδιά το σαξόφωνο παίζοντας χορευτικά τραγούδια για να χορέψουν τα παιδιά, να τον συνοδεύσουν ρυθμικά να τον ακούσουν.

Διάβασε περισσότερα εδώ > Παιχνίδια με Νότες – Τα καλοκαιρινά τμήματα | 2018

 

Δείτε επίσης:

Group of teacher and students watching educational movie on laptop at lesson

YOUNG BUSINESS CREATORS: Ένα καινοτόμο camp καλλιέργειας επιχειρηματικού πνεύματος στο ACT

 

Μελέτη για τις εξετάσεις στο Παραμικρό

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!