Μελέτη για τις εξετάσεις – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Μελέτη για τις εξετάσεις

Το εργαστήριο μετατρέπεται σε αναγνωστήριο!

Καθώς οι εξετάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου είναι πολύ κοντά, και με τα όσα έχουν ανακοινωθεί, δεν μοιάζει να μεσολαβούν κενές μέρες μεταξύ του τέλους της σχολικής περιόδου και της έναρξης των εξετάσεων, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 19-20 Μαΐου, σε μελέτη και προετοιμασία για τις εξετάσεις, για να μπουν οι μαθητές στο κλίμα πριν είναι πολύ αργά.

Δύσκολο να πειθαρχήσει κανείς σε ένα πρόγραμμα μελέτης το οποίο έχει ορίσει ο ίδιος. Ο κίνδυνος να ξυπνήσει αργά το πρωί και η ημέρα να κυλήσει σε ένα τόνο αναβλητικό και μη παραγωγικό είναι μεγάλος. Με παρέα όμως τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά. Το εργαστήρι αυτό παρέχοντας ένα δομημένο πλαίσιο (εναλλαγή μεταξύ σύντομων χρονικών περιόδων ενεργητικής μελέτης, και μικρών διαλειμμάτων), καθώς και την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη για την οργάνωση της μελέτης τους, μπορεί να αποδειχθεί μια σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια των παιδιών να ετοιμαστούν για τις εξετάσεις.

Καθώς εφέτος αναμένεται οι μαθητές να γράφουν εξετάσεις κάθε μέρα, το εργαστήριο αυτό θα συνεχίσει μάλλον στη διάρκεια των εξετάσεων τα απογεύματα (ίσως 15:00- 20:00), και όποια πρωινά προκόψει να είναι βολικά. Θα προηγηθεί συννενόηση με τους ίδιους τους μαθητές.

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Σαββατοκύριακο 19 – 20 Μαΐου 2018 (συνεχίζεται, κατόπιν συνεννόησης με τους μαθητές)

Ώρα: 9.00 – 14.00 (5 ώρες)

για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Κόστος Συμμετοχής: 8€ /ημέρα

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Τηλ. 2314 314 602 και 6978 22 68 90

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Το Παραμικρό

Εργαστήρι Δημιουργίας και Μάθησης

Θεοτοκοπούλου 10, Άνω Πόλη, 54634, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2314 314602, 6978 226890

Email: toparamikro@gmail.com

Links: Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.