Βρέθηκε ένα δημιουργικό happy, για τη μαμά και το μπαμπά! – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Βρέθηκε ένα δημιουργικό happy, για τη μαμά και το μπαμπά!

Γεια σας 🙂

Είμαι η Μαρία Αμανατίδου και είμαι η μαμά του Πάρι, επίσης είμαι και η συγγραφέας του βιβλίου το «happy της μαμάς» (μη σας μπερδεύει ο τίτλος δεν αφορά μόνο τις μαμάδες το βιβλίο μου). Είναι ένα βιβλίο που έφτιαξα με έξτρα δόσεις αγάπης που πήρα και που έδωσα, ως μαμά, ως παιδί, ως φίλη και ως σύντροφος. Γιατί αυτό το βιβλίο περιέχει ιδέες για το πως να περνάτε δημιουργικά τον χρόνο σας με τα παιδιά. Φτιάχτηκε με ιδέες δικές μου, της μαμάς μου, του γιου μου, άλλων μαμάδων και μπαμπάδων και φυσικά ένα μέρος του χρηματοδοτήθηκε με crowdfunding από μερικούς φίλους και γενικά καλούς ανθρώπους (που έχουν κερδίσει την αιώνια ευγνωμοσύνη μου).

Σήμερα, κι επειδή αγαπάω πολύ πολύ τις Πυγολαμπίδες, σας δίνω μια ιδέα για να παίξετε στις γιορτές με τα παιδιά σας,από δεύτερο βιβλίο που ετοιμάζω και που θα είναι κι αυτό happy. Ξέρετε γιατί; Γιατί αν οι γονείς είναι happy είναι και τα παιδιά happy, και το αντίστροφο.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ A.S.I

Η νεοσύστατη αυτή υπηρεσία δημιουργήθηκε από μαμάδες και μπαμπάδες που δεν ξέρουν καθόλου να ζωγραφίζουν. Ούτε σπιτάκι. Ούτε ανθρωπάκι με 3 τρίχες για μαλλιά. Φτιάχτηκε για να υπηρετήσει τους λάτρεις της ζωγραφικής που δεν έχουν όμως ιδέα πως να ζωγραφίσουν. Για την ακρίβεια η υπηρεσία γεννήθηκε και συστάθηκε στο μυαλό μου όταν είδα μια καταπληκτική ιδέα στο Pinterest που συνδυάζει την αστυνομική έρευνα με τα χρώματα και τη ζωγραφική. Είναι η υπηρεσία ArtSceneInvestigation.

Χρησιμοποιήστε δάχτυλομπογιές σε διάφορα χρώματα και τα δακτυλικά σας αποτυπώματα για να φτιάξετε μαγικές ζωγραφιές και συνθέσεις.

 

 

Το happy της μαμάς κυκλοφορεί από τις εκδόσεις I-write και μπορείτε να το βρείτε εδώ, αλλά και στα βιβλιοπωλεία Public, Ianos, Πρωτοπορία και στα καταστήματα Axel σε όλη την Ελλάδα.

Άνθρωποι της πόλης, γράφουν για αυτά που ξέρουν να κάνουν καλά, μοιράζονται το πάθος τους, ενημερώνουν γονείς και εκπαιδευτικούς για τα σημαντικά και ασήμαντα αυτής της ζωής. Αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς και σε ενδιαφέρει να μοιραστείς κάτι που έχει σχέση με την ελεύθερο χρόνο και την δημιουργική απασχόληση ή την μάθηση τότε επικοινώνησε μαζί μας στο info@pigolampides.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.