Μια βόλτα στην Πλαζ Αρετσούς – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Μια βόλτα στην Πλαζ Αρετσούς

DSC_27811.jpg

 

Υπάρχει ένα υπέροχο μέρος στη Θεσσαλονίκη που πολλοί γνωρίζουμε αλλά συχνά ξεχνάμε να το επισκεφτούμε. Είναι μια από τις ομορφότερες βόλτες στην πόλη και μου το θύμισε πρόσφατα η Heidi Seraphim, όταν ανέβασε στο διαδίκτυο μερικές από τις φωτογραφίες της.

Αναφέρομαι φυσικά στην Πλαζ Αρετσούς. Όταν περπατάμε εκεί είναι σαν να παγώνει ο χρόνος. Επικρατεί μια μαγική ηρεμία και οι εικόνες της θάλασσας και των καϊκιών σε μεταφέρουν σε άλλο σκηνικό. Μπορεί κανείς να περπατήσει, να παίξει στην παιδική χαρά πάνω στην παραλία με θέα τον Όλυμπο (!), να φωτογραφίσει πουλιά και βάρκες, να καθίσει στο Δημοτικό Αναψυκτήριο ή σε ένα από τα ουζερί κατά μήκος της. Το καλοκαίρι είναι ανοιχτό το Σινεμά Αύρα, ενώ εκεί πραγματοποιείται την άνοιξη η Ανθοέκθεση Καλαμαριάς και η Παραθινούπολη.

Με την πρώτη λιακάδα θα κάνουμε εξόρμηση και θα μοιραστούμε και τις δικές μας φωτογραφίες.  Όλες οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι της φίλης μου Heidi Seraphim.

 

Τι καλύτερο από μια κυριακάτικη βόλτα στην Πλαζ Αρετσούς;

DSC_2641

 

DSC_25831.jpg

 

DSC_25971.jpg

 

DSC_28001.jpg

 

DSC_28491.jpg

 

 

moretravelideasforfamilies

 

 

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.