TAKE AWAY ART πακέτα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά προσχολικής ηλικίας από την Athens Comics Library – Πυγολαμπίδες
Skip to content

TAKE AWAY ART πακέτα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά προσχολικής ηλικίας από την Athens Comics Library

 

Η Athens Comics Library είναι ένας χώρος έμπνευσης και μάθησης που χτίστηκε γύρω από μια συλλογή με περισσότερα από 2.500 κόμικς. Φιλοξενεί εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως το Baytna Hub: έναν ασφαλή χώρο συνάντησης για παιδιά πρόσφυγες και μετανάστες προσχολικής ηλικίας και τους φροντιστές τους.

Το Baytna Hub λειτουργεί σε συνεργασία με το Refugee Trauma Initiative και υποστηρίζεται από το Help Refugees.

H ομάδα της Athens Comics Library δημιούργησε μία σειρά πακέτων δημιουργικής απασχόλησης Τake Away Art που οι γονείς / φροντιστές μπορούν να κάνουν από το σπίτι μόνοι μαζί με τα παιδιά τους (προσχολικής ηλικίας).

Επίσης, για κάθε 5 Τake Away Art πακέτα που αγοράζονται – εμείς χαρίζουμε 1 πακέτο σε ένα παιδάκι ευάλωτης ομάδας που πιθανόν να μην έχει πρόσβαση σε μία τέτοια ευκαιρία!

 

 

Κάθε πακέτο Take Away Art περιέχει:

✓ Προσωπικό γράμμα στο μικρό μας φίλο/η με το όνομά του/της

 

✓ 4 δημιουργικές δραστηριότητες – μια για κάθε εβδομάδα του μήνα που βασίζονται γύρω από το κόμικ και τη δημιουργική αφήγηση

 

✓ Όλα τα υλικά για κάθε δραστηριότητα (δε χρειάζεται να έχετε κάτι εσείς)

 

✓ Γραπτές οδηγίες για τις δραστηριότητες σε 4 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και φαρσί) και ιστορίες

 

✓ Δωράκια εκπληξη

 

✓ Το σύνδεσμο για το βίντεο όπου η υπεύθυνη του δημιουργικού περιεχομένου της βιβλιοθήκης μας Βασιλεία Βαξεβάνη μαζί με το Nawid Azizi, υπεύθυνο για τις κοινότητες μας θα παρουσιάζουν τις δραστηριότητες και θα ανοίγουν μαζί το πακέτο Take Away Art του μήνα.

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Τα βίντεο αυτά θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 11-12μμ από τη σελίδα του Athens Comics Library στο F acebook LIVE

Το κάθε πακέτο συνοδεύεται από ένα βίντεο με την ομάδα μας όπου ανοίγουμε μαζί με τα παιδιά το πακέτο και εξηγούμε πώς να κάνουν την κάθε δραστηριότητα. Αλλά όχι μόνο…!

Στο βίντεο αυτό υπάρχουν και επιπλέον δραστηριότητες όπως δημιουργική αφήγηση, λέσχη ανάγνωσης, μουσική και πολλά πολλά άλλα!

Tα πακέτα αυτά είναι διαθέσιμα κάθε μήνα και όλες οι δραστηριότητες, οι ιστορίες και τα δώρα χτίζονται γύρω από μία συγκεκριμένη θεματική ενότητα.

Τα πακέτα αυτά περιέχουν όλα τα υλικά που χρειάζεται το παιδί, τις οδηγίες στα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και φαρσί, καθώς και δώρα έκπληξη.

Η αξία του πακέτου ανέρχεται στα 25 ευρώ και συμπεριλαμβάνει τα έξοδα αποστολής.

 

ΠΑΚΕΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

Η Artεμις λατρεύει τα Χριστούγεννα! Μια από τις αγαπημένες της γιορτινές συνήθειες και επειδή έχει φίλους σε όλον τον κόσμο, είναι να ανταλλάσσει χριστουγεννιάτικες ιστορίες και έθιμα. Κάποιες από αυτές θα βάλει και στο take away art κουτί του Δεκεμβρίου

Για περισσότερες πληροφορίες, παραγγελίες και ευκαιρίες συνεργασίας, θα βρείτε τα κορίτσια του Athens Comics Library στο email στο contact@athenscomicslibrary.gr ή στο 698 30 50 292

 

 

 

*Επίσης επειδή αγαπάνε πολύ στο Athens Comics Library και τις συνέργειες εάν κάποιος από εσάς έχει δημιουργικές ιδέες, κατάστημα με παιδικά προϊόντα, βιβλία, ή φτιάχνει όμορφα χειροποίητα δωράκια για παιδιά θα χαρούν πολύ να ακούσουν την προτασή σας και να συζητήσετε μαζί τρόπους συνεργασίας.

 

 

 

Για το Athens Comics Library

Λήδα, Βασιλεία και Ντίνα 💛

 

Athens Comics Library

https://athenscomicslibrary.gr/

https://athenscomicslibrary.gr/take-away-art

email: contact@athenscomicslibrary.gr

facebook: @athenscomicslibrary       

instagram: @athens_comics_library

 

Hashtags to use for Instagram:

# BaytnaHub #AthensComicsLibrary #TakeAwayArt #CreativityAtYourDoor # StoryTelling #Comics

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.