VILLAGE CINEMAS: η νέα παιδική αίθουσα στο Mediterranean Cosmos – Πυγολαμπίδες
Skip to content

VILLAGE CINEMAS: η νέα παιδική αίθουσα στο Mediterranean Cosmos

village kids

H Village παρουσιάζει την πρώτη παιδική αίθουσα στην Ελλάδα στα Village Cinemas στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης. H “Village Kids” είναι μία ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα πρωτίστως για παιδιά που υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές σε όλη την οικογένεια με τις καλύτερες νέες παιδικές ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου σε πρώτη προβολή.

Η “Village Kids” αίθουσα διαθέτει 9 καθίσματα-κρεβάτια, για μεγιστοποίηση της εμπειρίας, και 36 καθίσματα-πουφ με χαρούμενα χρώματα κάνοντας έτσι κάθε προβολή ακόμα πιο άνετη για τους γονείς και πιο διασκεδαστική για τα παιδιά.

H “Village Kids” ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 15 Ιουνίου με την προβολή της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων “Αυτοκίνητα 3”!

Διάβασε περισσότερα και μάθε πως να κάνεις κάνε την κράτησή σου εδώ.

#VILLAGE KIDS

Την Τετάρτη 14/06 ήμασταν και εμείς στην avant premiere της ταινίας “Αυτοκίνητα 3″ και ενθουσιαστήκαμε με τη νέα αίθουσα των Village Cinemas!

village1

village5

village2     village7

village4

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.