COLORS URBAN HOTEL: Μία χρωματιστή διανυκτέρευση στο κέντρο της πόλης – Πυγολαμπίδες
Skip to content

COLORS URBAN HOTEL: Μία χρωματιστή διανυκτέρευση στο κέντρο της πόλης

colorsurbanhotelthessaloniki

Αν είσαι τύπος που αναζητάει το διαφορετικό και θέλει να κάνει την καθημερινότητά του ιδιαίτερη, τότε σίγουρα, όπως και εμείς, θα αναζητάς ιδέες. Ιδέες για να περάσεις όμορφα και δημιουργικά με την οικογένειά σου. Ιδέες για να βάλεις χρώμα στη ζωή σου και να δημιουργήσεις εμπειρίες και αναμνήσεις. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σου προσφέρει μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της πόλης σου!

Πριν από λίγες μέρες είχαμε την χαρά να περάσουμε ένα Σαββατοκύριακο σε ένα από τα πιο όμορφα και φρέσκα ξενοδοχεία της πόλης, το COLORS Urban Hotel. Είτε ταξιδεύεις συχνά με την οικογένειά σου και έχετε την εμπειρία της διαμονής σε ένα ξενοδοχείο, είτε μένετε στην πόλη και κάνετε λίγες εξορμήσεις, η εμπειρία της διανυκτέρευσης στην πόλη σου (και ειδικά στο COLORS Urban Hotel) είναι μια εμπειρία μοναδική, και σίγουρα θα την απολαύσετε όλοι!

Γιατί μου αρέσει η διανυκτέρευση σε ένα ξενοδοχείο: οι αισθήσεις μου οξύνονται, μυρίζω τη φρεσκάδα των σεντονιών, ανακαλύπτω τι κρύβει κάθε γωνιά μέσα στο δωμάτιο (τα είδη στο μπάνιο, στις ντουλάπες και στο mini bar) τρώμε πρωινό και καταταστρώνουμε όλοι μαζί το πλάνο των εξορμήσεων, χαλαρώνουμε, γινόμαστε για λίγες μέρες ταξιδιώτες, ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα, βλέπουμε τη ζωή με άλλη ματιά.

colorsurbanhotelthessaloniki8

Τι μας προσέφερε το COLORS Urban Hotel

  • Πλατιά χαμόγελα
  • Μοναδικό δωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι, αιώρα και θέα σε έναν από τους πιο ιστορικούς δρόμους της πόλης (Τσιμισκή)
  • Κοκτέιλ (για μικρούς και μεγάλους) στο The Garden Bar
  • Υπέροχο πρωινό με ιδιαίτερα και υγιεινά σνακ, smoothies και βότανα (αν σου αρέσουν τα βότανα να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το τσάι της ευεξίας)
  • Μασάζ στο massageme όχι μόνο για εμάς (να κάνεις οπωσδήποτε το μασάζ με τις πέτρες) αλλά και για την Ολυμπία (ξετρελάθηκε με το μασάζ με άρωμα καραμέλας και σοκολάτας!)
  • Άμεση πρόσβαση στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.
  • Επιτραπέζια παιχνίδια για το δωμάτιο

Kids Friendly Φιλοσοφία

Γυάλισαν τα μάτια της Oλυμπίας όταν κατά την άφιξή μας της έδωσαν να διαλέξει μέσα από ένα κουτί, τα παιχνίδια που θα ήθελε να δανειστεί μαζί της στο δωμάτιο. Πετούσε από χαρά όταν της είπαμε ότι θα κάνει 30’ μασάζ στο massageme με άρωμα καραμέλας και σοκολάτας! Ενθουσιάστηκε όταν το ίδιο απόγευμα μας προσέφεραν ένα kids non alcoholic cocktail στο The Garden Bar και όταν στο πρωινό της έφεραν ένα σετ ζωγραφικής για να ζωγραφίσει!

colorsurbanhotelthessaloniki2

colorsurbanhotelthessaloniki5

colorsurbanhotelthessaloniki6

colorsurbanhotelthessaloniki7

colorsurbanhotelpigolampides

colorsurbanhotelthessaloniki9

colorsurbanhotelthessaloniki10

colorsurbanhotelthessaloniki11

Αφορμές για να προγραμματίσεις μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της πόλης σου μπορεί να είναι πολλές: τα γενέθλια κάποιου μέλους της οικογενείας, έκπληξη για κάποια επιτυχία ή αποτυχία, επέτειος, κάποια αργία, ή απλώς ένα συννεφιασμένο σαββατοκύριακο που θέλεις να το χρωματίσεις αλλιώς.

Εμείς συνδυάσαμε τη διαμονή μας με μια οικογενειακή φωτογράφηση με τη φίλη μου Έφη Παναγούλα, και ήταν μια εμπειρία που δε θα ξεχάσουμε ποτέ.

Τι να κάνεις στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη ζωντανή και δε θα βαρεθείς ποτέ. Αν καταφέρεις να βγεις από το παραδεισένιο σου δωμάτιο και τις ανέσεις που σου προσφέρει το boutique αυτό ξενοδοχείο, τότε στο άρθρο μου για την πόλη της Θεσσαλονίκης θα βρεις πολλές ιδέες για να κάνεις τα δικά σου σχέδια.

colorsurbanhotelthessaloniki14

Λίγα λόγια για το COLORS Urban Hotel

Το Colors Urban Hotel είναι το τρίτο παιδί σε μια οικογένεια μοντέρνων και φρέσκων ξενοδοχείων στην πόλη, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2016. Δύο αδέρφια, η Χριστίνα και ο Φώτης, κρύβονται πίσω από αυτά τα ευφάνταστα ξενοδοχεία, που σχημάτισαν την φιλοσοφία και την κουλτούρα τους μετά από τα αμέτρητα ταξίδια που οι ίδιοι έκαναν σε όλο τον κόσμο.

Με έντονη κοινωνική και οικολογική ευθύνη επιλέγουν προσεκτικά τις συνεργασίες τους και χρησιμοποιούν προϊόντα δίκαιου εμπορίου και ελληνικών εταιρειών προσφέροντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία σε κάθε τους φιλοξενούμενο.

Διαθέτει 21 μοναδικά και ειδικά σχεδιασμένα δωμάτια για να καλύψει τα γούστα κάθε ταξιδιώτη! Αν μείνεις σε ένα από αυτά, σίγουρα θα θελήσεις να επιστρέψεις για να γνωρίσεις και τα υπόλοιπα.

Είναι pet friendly και φυσικά family friendly!

Διάβασε περισσότερα για το COLORS Urban Hotel ή κάνε την κράτησή σου εδώ. Επικοινώνησε με την Υποδοχή για να μάθεις για τις οικογενειακές προσφορές. 

colorsurbanhotelthessaloniki14

colorsurbanhotelthessaloniki16

colorsurbanhotelthessaloniki17

colorsurbanhotelthessaloniki18

colorsurbanhotelthessaloniki20

IMG_1331

colorsurbanhotelthessalonikipigolampdies

colorsurbanhotelthessaloniki

Ετοίμασες βαλίτσες;

Σημείωση: μην κρατήσεις αυτό το μυστικό μόνο για εσένα. Μοιράσου το με όλους τους φίλους σου που ζουν στη Θεσσαλονίκη αλλά και με όλους αυτούς που ζουν λίγο πιο μακριά και τώρα  έχουν ακόμα έναν λόγο για να την επισκεφτούν!

Όλες οι φωτογραφίες είναι της Έφης Παναγούλα, για λογαριασμό των Πυγολαμπίδων στο κλουβί. Aπαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή τους χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια από τις Πυγολαμπίδες στο κλουβί. 

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.