Μπορεί ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για παιδιά να συγκινήσει περισσότερο τους μεγάλους; – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Μπορεί ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για παιδιά να συγκινήσει περισσότερο τους μεγάλους;

Και όμως μπορεί γιατί η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη που δημιούργησε τα πρώτα ελληνικά εκπαιδευτικά παιχνίδια κυλίνδρων, τα Learning Tube, συνεχίζει να μας εκπλήσσει δημιουργικά!

Τα δύο νέα τους παιχνίδια πραγματεύονται δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες θεματολογίες, που όχι μόνο προκαλούν το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των γονιών ή μεγαλύτερων στο παιχνίδι αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν την υποδομή για γνώση χρήσιμη για μια ζωή, κάνοντας τους να παίζουν φανατικά!

Τα δύο νέα Learning Tube είναι:

  • Οι Κουζίνες του Κόσμου. Ένα παιχνίδι που μας μαθαίνει τα εθνικά φαγητά ή άλλα δημοφιλή προϊόντα των διαφόρων χωρών. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που αναδεικνύει την πολυπολιτισμικότητα, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τις γευστικές συνήθειες των λαών. Ένα ταξίδι γεύσεων από την Ανατολή ως τη Δύση και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίζουμε και να εξοικειωθούμε με δημοφιλής συνταγές του Κόσμου.
  • Κ.Ο.Κ. για τους οδηγούς του Κόσμου! Ένα παιχνίδι για τη γνώση του Κ.Ο.Κ. και την απόκτηση κυκλοφοριακής παιδείας που ειδικά στους μεγάλους έρχεται να απαντήσει στο ερώτημα «Αν έδινες σήμερα εξετάσεις στα σήματα, θα περνούσες τα τεστ;»
    Σκοπός του παιχνιδιού είναι η γνώση των βασικών σημάτων και κανόνων του Κ.Ο.Κ. στα παιδιά, ώστε να εξοικειωθούν από νωρίς με τους κανόνες που προτάσσει η νομοθεσία για την ορθή οδηγική συμπεριφορά.

Τη σειρά Learning Tube την πρωτογνωρίσαμε 9 μήνες πριν, τότε που οι δύο δημιουργοί τους, η Κατερίνα Κυριακούδη και ο Κωνσταντίνος Τζαγκαράκης, εμφανίστηκαν από το πουθενά και σύστησαν σε μια ολόκληρη αγορά, ίσως κουρασμένη προϊοντικά, έναν εντελώς νέο τρόπο ψυχαγωγίας και διάδρασης μικρών και μεγάλων, μέσα από το επιτραπέζιο παιχνίδι.

Τα Learning Tube τα αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή για την φιλοσοφία τους, την διαχρονική εκπαιδευτική τους αξία, για την καινοτομία τους να συνεχίζουν το παιχνίδι μέσα από smartphone και tablets αλλά κυρίως για την καταγωγή τους γιατί είναι από τα ελάχιστα πλέον  100% made in Greece παιχνίδια που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και να μοναδικά επιτραπέζια που συναρμολογούνται στο χέρι.

Τα βρίσκουμε σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και καταστήματα παιχνιδιών και τα προτείνουμε σε όλους εσάς που ψάχνεται ένα καλό, χρήσιμο δώρο για αυτούς που αγαπάτε!

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα τους www.learningtube.gr ή παραγγείλτε τα online εδώ 

διαφήμιση