Διαγωνισμός για εκπαιδευτικούς: LEGO Education Teacher Award! – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Διαγωνισμός για εκπαιδευτικούς: LEGO Education Teacher Award!

Κέρδισε ένα ταξίδι στη Βοστόνη για να συμμετέχεις σε συνέδριο του Tufts University

Ο μεγαλύτερος παγκόσμιος εκπαιδευτικός διαγωνισμός για καθηγητές και δασκάλους ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά από την “Eduk8”

Το 2018 ξεκινάει δυναμικά με έναν νέο εκπαιδευτικό διαγωνισμό που έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά αποκλειστικά από την “Eduk8″. Ένας διαγωνισμός που σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους δεν απευθύνεται σε παιδιά, αλλά σε ενήλικες, σε δάσκαλους και καθηγητές που θα συνδέσουν το όνομά τους με την καινοτομία στη σύγχρονη εκπαίδευση και όλα αυτά σε παγκόσμια κλίμακα!

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδειχτεί από κάθε χώρα ένας εκπαιδευτικός ο οποίος στη συνέχεια θα διεκδικήσει το βραβείο του καλύτερου δασκάλου-καθηγητή στον κόσμο στο LEGO Education Symposium το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στη Βοστόνη.

Για τη χώρα μας η LEGO Education επέλεξε ως επίσημο και αποκλειστικό διοργανωτή την “Eduk8” η οποία θα δώσει τη δυνατότητα σε έναν δάσκαλο ή καθηγητή από την Ελλάδα να διεκδικήσει το Teacher Award ολόκληρου του κόσμου για το 2018!  Ένας εκπαιδευτικός λοιπόν από τη χώρα μας θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Βοστόνη με καλυμμένα τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και συμμετοχής στα συνέδρια, από την “Eduk8”, ώστε να παρευρεθεί στο LEGO Education Symposium 2018 και στο συνέδριο του πανεπιστημίου Tufts.

Γιορτάζοντας την αριστεία των εκπαιδευτικών

Στην “Eduk8” γνωρίζουμε με τι πάθος και αφοσίωση διδάσκετε τα μαθήματα STEM. Η αφοσίωσή σας δίνει ζωή στα μαθήματα και έμπνευση στην επόμενη γενιά των μηχανολόγων και των επιστημόνων. Τώρα θέλουμε να ανταμείψουμε τις προσπάθειές σας.

Ο διαγωνισμός LEGO Education Teacher Award αποτελεί τον εορτασμό της καινοτόμου διδασκαλίας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σε όλο τον κόσμο. Για να λάβετε μέρος, απλώς δείξτε μας πώς χρησιμοποιείτε τα τουβλάκια LEGO® για να ενισχύσετε τα μαθήματά σας. Όσο πιο δημιουργικά, πρωτότυπα και προτρεπτικά, τόσο το καλύτερο!

Αν η συμμετοχή σας συμπεριληφθεί στις επικρατέστερες, θα σας προσκαλέσουμε να παρουσιάσετε την εργασία σας στο συμπόσιο LEGO Education στη Βοστόνη, ΗΠΑ, από 5 έως 7 Ιουνίου 2018 και θα σας προσφέρουμε τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία να μοιραστείτε καινοτόμες πρακτικές με δασκάλους που έχουν το ίδιο όραμα, να επισκεφθείτε το Κέντρο Μηχανολογικής Εκπαίδευσης και Μετάδοσης Γνώσης στο Πανεπιστήμιο Tufts, ακόμα και να δοκιμάσετε μερικά από τα πιο πρόσφατα προϊόντα μας.

Πως να συμμετέχετε

Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να μας αποστείλετε τη φόρμα αίτησης συμπληρώνοντας τα παρακάτω:

Μια περίληψη της προτεινόμενης παρουσίασης στο Συμπόσιο

Υλικά και/ή πηγές μαθήματος, π.χ. δείγμα φύλλου εργασίας ή προγράμματος μαθήματος

Αποδείξεις υλοποίησης, π.χ. φωτογραφία, σύντομο βίντεο (μέγ. 2 λεπτά) ή δείγμα εργασίας μαθητών

Αποδείξεις συνεισφοράς στη διδακτική κοινότητα

Μια σύντομη αυτο-αξιολόγηση και/ή σκέψεις

Υλικό όπως βίντεο, φωτογραφίες κτλ, θα πρέπει να γίνει upload σε μέσο όπως το GoogleDrive, το OneDrive κτλ και να αναφέρεται στην φόρμα συμμετοχής το Link.

Και αποστείλετε την αίτησή σας στο LEGOeducation-Teacher-Award-Greece@LEGO.com για να κατοχυρώσετε τη συμμετοχή σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Δυνατότητα αιτήσεων μέχρι τις 10 Απριλίου 2018.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φόρμα αίτησης , τους επίσημους κανόνες και όρους για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ,το συνέδριο στο TuftsUniversity και το LEGO Education Symposium επισκεφθείτε τη σελίδα της Eduk8

https://www.eduk8.gr/el/lego-education-teacher-award.html

διαφήμιση