Εκδρομή στο Κτήμα Ζιώγα στο Λευκοχώρι Λαγκαδά – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Εκδρομή στο Κτήμα Ζιώγα στο Λευκοχώρι Λαγκαδά

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μόλις 39 χλ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα βρεθείτε στην Ziogas Western City στο χωριό Λευκοχώρι. Ο δρόμος σε πολύ καλή κατάσταση και η διαδρομή πανέμορφη. H ZIOGAS WESTERN CITY, μια μονάδα εναλλακτικού τουρισμού – αγροτουρισμού σας περιμένει για να κάνετε ελεύθερη ιππασία με τα άλογα της, να πιείτε τον καφέ σας η να φάτε όπως οι cowboys στο saloon, να περιηγηθείτε στο πάρκο με τα ζώα και να ασχοληθείτε με τις υπόλοιπες υπαίθριες δραστηριότητες. Το βράδυ μπορείτε να κοιμηθείτε στα ξύλινα καταφύγια – σπιτάκια μέσα στο αγρόκτημα Ζιώγα.

Το αγρόκτημα το επισκέπτονται καθημερινές τα σχολεία, εμείς όμως πήγαμε μια Κυριακή πρωί και έμοιαζε σαν να συμμετείχαμε σε μια μεγάλη γιορτή. Ανέκαθεν μου άρεσαν οι θεματικές καταστάσεις, σε αυτό με κέρδισε αμέσως η φάρμα του Αποστόλη, καθώς μοιάζει με ένα ινδιάνικο χωριό. Εντυπωσιάζεσαι από το όμορφο περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν τα πάμπολλα ζωάκια και χαίρεσαι γιατί δείχνουν πολύ ήρεμα και χαρούμενα. Τι ομορφότερο για να ζήσει μια οικογένεια σε μια κυριακάτικη απόδραση;

Η φάρμα ήταν γεμάτη από οικογένειες. Φυσικά δε μπορέσαμε να αντισταθούμε σε μία μικρή βόλτα με άλογο, κάτι που εντυπωσίασε την Ολυμπία και ακόμα το θυμάται όταν τα βλέπει στα βιβλία της.

Ζιώγας

Τι να τα κάνεις τα βιβλία με τις φάρμες και τα ζωάκια όταν έχεις δίπλα σου αληθινές πάπιες!

Ζιώγας

Ζιώγας

Ζιώγας

Ζιώγας

Υπέροχη βόλτα με τον Αποστόλη οδηγό

Ζιώγας

σαν να έχεις μπει σε ταινία

Ζιώγας

Ζιώγας

Ζιώγας

Ζιώγας

τα παιδιά το διασκεδάζουν

Ζιώγας

Ζιώγας

Δείτε περισσότερα για τη Ziogas Western City εδώ

moretravelideasforfamilies

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.