Έκθεση: Παιχνιδιάρικα Κλικς - Τα παιχνίδια ζωντανεύουν – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Έκθεση: Παιχνιδιάρικα Κλικς – Τα παιχνίδια ζωντανεύουν

Το Παιδικό Μουσείο Exploration προσκαλεί το κοινό στην ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας των παιδιών!

 

Το παιχνίδι είναι η αγαπημένη ασχολία των παιδιών και γνωρίζουν τα πάντα για αυτό! Καλούμαστε λοιπόν  να αποκαλύψουμε όλα του τα μυστικά με τη δική τους βοήθεια. Πώς; Μα φυσικά μέσα από τα… «Παιχνιδιάρικα κλικς»!

 

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μουσείου ήρθε γεμάτο παιχνίδι, φωτογραφία και τέχνη! Τα παιδιά μαζί με το Exploration μεταμορφώθηκαν σε φωτογράφους με μια μοναδική αποστολή: να καταγράψουν με τον φωτογραφικό τους φακό τις καθημερινές τους στιγμές παιχνιδιού. Και φυσικά… τα κατάφεραν! Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Η δική τους έκθεση φωτογραφίας!

 

Η ψηφιακή φωτογραφική έκθεση με τίτλο “Τα παιχνίδια ζωντανεύουν” περιλαμβάνει 35 μοναδικά έργα των παιδιών που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Παιχνιδιάρικα Κλικς». Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε όλο σχεδόν τον μήνα Απρίλιο διαδικτυακά, δίνοντας την μοναδική ευκαιρία σε παιδιά από όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν και να εξερευνήσουν παρέα με το Exploration, το πρώτο κινητό παιδικό μουσείο της χώρας.

 

Μαζί με τα έργα των παιδιών, ανακαλύψτε και τον τοίχο των προσκεκλημένων, όπου φίλοι και συνεργάτες, το προσωπικό του Μουσείου, ακόμα και οι γονείς των παιδιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, αποτυπώνουν με τον φωτογραφικό τους φακό το δικό τους αγαπημένο παιχνίδι και μοιράζονται τις δικές τους ξεχωριστές ιστορίες παιχνιδιού!

 

Τα παιχνίδια ζωντανεύουν ξανά μέσα από τις φωτογραφίες που τράβηξαν, μέσα από τα δικά τους ”κλικς”!

 

Η έκθεση φωτογραφίας φιλοξενείται όλο το καλοκαίρι διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του Μουσείου www.exploration.gr .

Ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού!

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Exploration Children’s Museum

www.exploration.gr | info@exploration.gr

+30 6948 822 622