100 χρόνια " Η Μέλισσα": 1ο Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ – Πυγολαμπίδες
Skip to content

100 χρόνια ” Η Μέλισσα”: 1ο Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ

Το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα» ανακοινώνει τη δημιουργία διαδικτυακού Χριστουγεννιάτικου μπαζάρ καθώς και τις επερχόμενές δράσεις που γίνονται από τρίτους για το ίδρυμα κατά τον μήνα Δεκέμβριο, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της στέγης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου «Η Μέλισσα» διοργανώνει ένα διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με χειροποίητα αντικείμενα εθελοντών του ιδρύματος, του οποίου τα έσοδα πηγαίνουν αποκλειστικά στη «Μέλισσα». Το μπαζάρ μπορεί να επισκεφθεί κανείς στο bazaar.stegimelissa.gr και οι αγορές μπορούν να γίνουν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, αλλά και τηλεφωνικώς στο 2310830582. Στο μπαζάρ μπορεί να βρει κανείς αντικείμενα όπως προϊόντα της «Μέλισσας», χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά σπιτιού κ.α.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 11:00 π.μ.

H ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ διοργανώνει τη δράση «Φτιάχνουμε ένα ουράνιο τόξο μαζί; », ένα διαδικτυακό παιχνίδι για τη σημασία της αλληλοϋποστήριξης, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-10 χρονών. Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στα δράση είναι η ελάχιστη χρηματική δωρεά των 5 (πέντε) ευρώ στο ίδρυμα «Η Μέλισσα» μέσω της πλατφόρμας του διαδικτυακού μπαζάρ. Με την ολοκλήρωση της δωρεάς, λαμβάνεται email με το σύνδεσμο της εκδήλωσης στην πλατφόρμα Zoom. Τη δράση σχεδιάζει παιδαγωγός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και μέλος της Νεολαίας Γαλάτιστας. Η Νεολαία Γαλάτιστας αποτελεί ένα καινοτόμο σύλλογο νέων που εδρεύει στη Γαλάτιστα, Χαλκιδικής. Ιδρύθηκε το 2012, απαρτίζεται από μέλη και φίλους ηλικίας 15-35 ετών.

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020  μεταξύ 18:00 μ.μ. και  21:00 μ.μ.

Tο KIDS SAVE LIVES, ένας ανθρωπιστικός οργανισμός που απαρτίζεται από εθελοντές εκπαιδευτές, διοργανώνει ένα webinar πρώτων βοηθειών. Η αίτηση και η προεγγραφή στο διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιείται στο info@kidssavelives.gr, ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κάνουν δωρεά μέσω συνδέσμου στη στέγη της «Μέλισσας».

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 20:00 μ.μ.

Διοργανώνεται ομιλία – συζήτηση με θέμα «Φροντίζω την ψυχή και το σώμα μου. Φροντίζω εμένα».

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στα δράση είναι η ελάχιστη χρηματική δωρεά των 5 (πέντε) ευρώ στο ίδρυμα «Η Μέλισσα» μέσω της πλατφόρμας του διαδικτυακού μπαζάρ.

Οι ομιλητές – συμμετέχοντες της συζήτησης είναι:


Ζωή Απάλλα

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δερματολογίας Α.Π.Θ
Β΄ Δερματολογική Κλινική, Παπαγεωργίου Γ.Ν.Θ

Δημήτριος Σκούτας
Ειδικός Παθολόγος- Διαβητολόγος
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ
Πρόεδρος Διαβητολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος

Γεώργιος Νικολάου
Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής
Founder Soulscan

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 11:00 π.μ.,

Διοργανώνεται από τις STRINGLESS διαδικτυακή δράση με μουσικές, παραμύθια και παιχνίδια για παιδιά 4-10 ετών. Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στα δράση είναι η ελάχιστη χρηματική δωρεά των 5 (πέντε) ευρώ στο ίδρυμα «Η Μέλισσα» μέσω της πλατφόρμας του διαδικτυακού μπαζάρ. Με την ολοκλήρωση της δωρεάς, λαμβάνεται email με το σύνδεσμο της εκδήλωσης στην πλατφόρμα Zoom. Οι «Stringless» είναι γυναικείο πολυφωνικό συγκρότημα που ασχολείται με τον ήχο που παράγει το ανθρώπινο σώμα, κατά κύριο λόγο η φωνή, αντικαθιστώντας όλα τα μουσικά όργανα.

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου  2020  ώρα 18:00-19:00 μ.μ.,

Θα πραγματοποιηθεί ένα διαδικτυακό μάθημα K-POP από τη Μακαρίκα Χριστίνα, ένα από τα μέλη του Κ-POP cover γκρουπ «SPIRITS». Το μάθημα θα είναι δωρεάν και θα έχουν όλοι πρόσβαση, ενώ ταυτόχρονα θα γίνεται διαδικτυακό fundraiser από τις «SPIRITS» με στόχο τα 500 εύρω. Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει, μπορεί να πραγματοποιήσει δωρεά μέσω του μπαζάρ της «Μέλισσας» ή μέσω τραπέζης με τον κωδικό «SPIRITS». Το μάθημα θα γίνει μέσω Instagram live από τη σελίδα των SPIRITS και απευθύνεται σε όλους τους θαυμαστές της K-POP μουσικής. Το τραγούδι που θα διδαχθεί θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν την ημέρα του μαθήματος.

Χρήσιμες πληροφορίες

Το μπαζάρ μπορεί να επισκεφθεί κανείς στο bazaar.stegimelissa.gr και οι αγορές μπορούν να γίνουν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, αλλά και τηλεφωνικώς στο 2310830582. Στο μπαζάρ μπορεί να βρει κανείς αντικείμενα όπως προϊόντα της «Μέλισσας», χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά σπιτιού κ.α.

 

Την οργάνωση των δράσεων για το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα» έχει αναλάβει η:

Εύα Μαρία Σαρηγιαννίδου, Business Strategist & CEO Thrive EMS

 

Τη δημιουργία, ανάπτυξη και εύρυθμη λειτουργία του διαδικτυακού μπαζάρ έχει αναλάβει η:

Γεωργία Τσιαμαντά, Σύμβουλος online εξυπηρέτησης πελατών

 

Την προώθηση των δράσεων κατά το μήνα Δεκέμβρη έχει αναλάβει η:

Εθελοντική ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ και ΠΑ.ΜΑΚ. για τη στήριξη των «100 χρόνων Μέλισσα»

 

Περισσότερα για τη Μέλισσα μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

http://www.stegimelissa.gr/

 

 

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.