Βιβλιοθήκη μυστηρίου: Τρόμος στα 33.000 πόδια – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Βιβλιοθήκη μυστηρίου: Τρόμος στα 33.000 πόδια

Online Παιχνίδι ρόλων αστυνομικού μυστηρίου

Το Goethe-Institut Thessaloniki σε συνεργασία με την Gamecraft creative agency προσκαλεί το ενήλικο κοινό σε έναν συναρπαστικό κύκλο Role Playing Games βασισμένων σε αστυνομικά μυθιστορήματα γνωστών Γερμανών λογοτεχνών. Πάρτε μέρος και αναλάβετε ρόλους φανταστικών χαρακτήρων επηρεάζοντας άμεσα την εξέλιξη και την κατάληξη μιας περιπετειώδους αφήγησης.

 

… Η πτήση 3015 της Lufthansa βρίσκεται στην αρχή ενός υπερατλαντικού ταξιδιού δεκαεπτά ωρών, από το Μπουένος Άιρες στο Βερολίνο. Ένα χειρόγραφο σημείωμα, ένα SMS και μία σειρά από περίεργες συμπτώσεις θέτουν το πλήρωμα σε επαγρύπνηση. Το μυστήριο κορυφώνεται με την ώρα, όταν το άψυχο σώμα ενός επιβάτη μετατρέπει την επαγρύπνηση σε συναγερμό. Η μυστηριώδης ιστορία τρόμου που τα ξεκίνησε όλα, διασκορπισμένη σε θραύσματα που απαιτούν επανασύνδεση, βρίσκεται εντός θαλάμου. Στα αντικείμενα, τους ανθρώπους, τις φανερές και καλά κρυμμένες συμπεριφορές τους. Σε ύψος 33.000 ποδιών πλέον, μία ζώνη πτήσης μη ελεγχόμενη από οποιονδήποτε…

 

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στην υπόθεση του παιχνιδιού η κάθε ομάδα παικτών θα αναγκαστεί να επιστρατεύσει τις δεξιότητες των μελών της, αλλά και την ομαδική της ικανότητα για να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις, με επιλογές που αλλάζουν τη ροή των εξελίξεων ανά πάσα στιγμή, αποκαλύψεις που κρύβουν αναρίθμητες απαντήσεις αλλά και νέα ερωτήματα.

Το παιχνίδι εμπνεύστηκε το σενάριο από μυθιστορήματα του παγκόσμιας φήμης Γερμανού συγγραφέα Sebastian Fitzek. Απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 18 ετών, λάτρεις των αστυνομικών μυθιστορημάτων και πραγματοποιείται εντός μίας (1) online συνεδρίας.

Θα καταφέρετε να ανακαλύψετε τα κομμάτια του παζλ, να ρίξετε φως στο παρελθόν και να συνδέσετε τα ευρήματά της έρευνάς σας με όσα συμβαίνουν στο παρόν;

Η Βιβλιοθήκη μυστηρίου σας περιμένει!

 

Το παιχνίδι σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την Gamecraft* Creative Agency και είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τη βιβλιοθήκη του Goethe-Institut Thessaloniki.

 

*H Gamecraft είναι μία εταιρία που δραστηριοποιείται από το 2007 στον χώρο του σχεδιασμού και της υλοποίησης πρωτότυπων εκδηλώσεων, βασισμένων σε μοντέρνες και ενδιαφέρουσες τεχνικές, όπως τα ζωντανά παιχνίδια ρόλων (L.A.R.P – Live Action Role Playing), τα διαδραστικά παιχνίδια σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο, τα επιτραπέζια και επιδαπέδια παιχνίδια, η περιπετειώδης αφήγηση, η Δημιουργική Γραφή.

Χρήσιμες πληροφορίες

Τρίτη 18 Μαΐου 2021 έως Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Ώρα: 18.00 – 20.30

για ενήλικες άνω των 18 ετών

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, κατόπιν έγκαιρης ηλεκτρονικής δήλωσης πριν την έναρξη του κάθε παιχνιδιού μέσω της ιστοσελίδας του Goethe-Institut Thessaloniki

Γλώσσα: ελληνικά

online μέσω της πλατφόρμας διαδικτύου ZOOM

Περισσότερες πληροφορίες:

Gamecraft Website: http://gamecraft.gr/

Goethe-Institut Thessaloniki: http://www.goethe.de/thessaloniki

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

Goethe-Institut Thessaloniki

Γερμανικό Ινστιτούτο

Βασιλίσσης 'Ολγας 66, 54642, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 889610

Email: info-thessaloniki@goethe.de

Links: Website, Facebook, Twitter

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.