Θεραπεία Με την Βοήθεια των Ζώων – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Θεραπεία Με την Βοήθεια των Ζώων

Η παρούσα εκδήλωση αφορά το Πρόγραμμα «Θεραπεία Με την Βοήθεια των Ζώων», το  οποίο λειτουργεί στην Ελλάδα εδώ και έξι χρόνια αποκλειστικά από το σωματείο Therapydogs-Animal Assisted Τherapy, και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28/01 στις 11.00.

Θα γίνει ενημέρωση για το τι είναι η Θεραπεία με την βοήθεια των ζώων και για το έργο του σωματείου,  για τη θετική επίδραση που έχει η επαφή με τα ζώα σε παιδιά και ενήλικες με αναπηρίες, πάσχοντες από χρόνιες ή ανίατες νόσους και γενικά σε άτομα των κοινωνικά ευπαθών ομάδων και για τους εκπαιδευμένους σκύλους θεραπείας.

Λίγα λόγια για το “theapydogs”

Το σωματείο theapydogs είναι μια ομάδα καταρτισμένων εθελοντών και εκπαιδευμένων σκύλων που ξεκίνησε την δράση του στην Θεσσαλονίκη το 2012. Έχει ως στόχο την θεραπευτική επαφή με τα σκυλιά σε αυτούς που τη χρειάζονται λίγο περισσότερο. Για αυτόν τον λόγο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επισκέπτεται σωματεία και ειδικά σχολεία της Θεσσαλονίκης, όπου παιδιά ή ενήλικες με αναπηρίες, καλούνται να ασχοληθούν -σε όποιο βαθμό μπορεί και επιθυμεί ο καθένας- με τα σκυλιά του προγράμματος μας.

Σκοπός του σωματείου είναι η προβολή, η προώθηση και η ενίσχυση της αξίας και των οφελών του δεσμού «ανθρώπου-ζώου» καθώς και η παροχή της ασφαλούς και αποτελεσματικής θεραπευτικής επαφής με ζώα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ομάδα θα βρείτε στο www.therapydogs.gr.

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ώρα: 11.00 – 13.00

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ο αριθμός θέσεων περιορισμένος.

Εάν σας ενδιαφέρει να κλείσετε θέση, επικοινωνήστε άμεσα μέσω mail στο info@therapydogs.gr.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Therapydogs

Animal Assisted Τherapy

25ης Μαρτίου 93, 54248, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 6939 664774

Email: info@therapydogs.gr

Links: https://www.therapydogs.gr.

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.