Στο Σειχ Σου με Πανσέληνο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Στο Σειχ Σου με Πανσέληνο

Η Traceyoureco μας προσκαλεί σε μια βραδιά διαφορετική!

“Ελάτε με την οικογένειά σας, με τους φίλους σας, ή ακόμη με όποιον αγαπάτε για να γίνουμε μια ωραία παρέα που θα απολαύσουμε την καλοκαιρινή πανσέληνο και να γεμίσουμε τις ψυχικές μας μπαταρίες με καινούργια πνοή, που δεν κοστίζει τίποτα. Η απόδραση της διπλανής μας πόρτας, θέλει θάρρος, απόφαση και καλή παρέα!” Traceyoureco

Το ραντεβού είναι στης 7:45 πμ.στον κόμβο Συκεών του Περιφερειακού και συγκεκριμένα στη στροφή προς Φιλίππειο – πίσω από το γήπεδο του Αγ.Παύλου (βολεύει και το λεωφορείο 23, Ν.Σ. Σταθμός – Συκιές, στάση Επταπυργίου)
Επίσης για όσους έρθουν από δυτικά βολεύει και το 18 κατεβαίνοντας είτε στο τέρμα του είτε μια στάση πριν.  Απλά αν το επιλέξει κάποιος ας κοιτάξει τα δρομολόγια στην σελίδα του ΟΑΣΘ γιατί έχει ανά μισή ώρα περίπου…

Η ομάδα θα φτάσει στο πιο ψηλό σημείο του Σέιχ Σου και από εκεί θα απολαύσει τη μοναδική Πανσέληνο!
Αφού βγάλουμε τις απαραίτητες φωτογραφίες μας θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής από άλλη διαδρομή με τερματισμό το σημείο εκκίνησης. Ώρες πεζοπορίας: 3.30, χαλαρά με στάσεις για φωτογραφίες.

Η διαδρομή είναι βατή για όλους και είναι δωρεάν.

Σε όλη την διαδρομή θα υπάρχουν στελέχη του Trace που θα καθοδηγούν τους συμμετέχοντες

 

Χρήσιμες πληροφορίες

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ?
Το χαμόγελο, την καλή διάθεση και έναν καλό λόγο για τον διπλανό μας είναι τα απαραίτητα εφόδια που όλοι μας πρέπει να έχουμε. Τώρα αν και θα έχει πανσέληνο, ένας φακός πάντοτε χρειάζεται να υπάρχει μέσα στο μικρό μας σακίδιο,που μπορούμε να κουβαλούμε στην πλάτη μας έχοντας μέσα του νερό, καφεδάκι, κάποιο σαντουιτσάκι, ή ότι εσείς νομίζετε πως θα χρειαστείτε σε μια τέτοια βόλτα. Ελάτε όλοι σας, μην το σκέφτεστε! Α ! Να μην ξεχάσετε να φωνάξετε και τους γείτονες σας, είναι η καλύτερη ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα!
Βάλτε αθλητικά παπούτσια, μπατόν για όσους θέλουν, πάρτε νεράκι, κάποιο σνακ..και ελάτε!

Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να υπακούν στις οδηγίες του αρχηγού-συνοδού καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Κάθε συμμετέχων φέρει την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη για τη συμμετοχή του στην εκδρομή.

Για περισσότερες πληροφορίες
τηλ. 6949 650 300
emai: info@traceyoureco.gr
http://www.traceyoureco.gr/

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.