Open Minds – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Open Minds

Το Galileo Galilei Generation  προσκαλεί τους μικρούς φίλους να γνωρίσουν τον ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο του που ταξιδεύει τους μαθητές από το φυσικό περιβάλλον και τη θάλασσα μέχρι το διάστημα, με στόχο την ευχάριστη εκμάθηση των ξένων γλωσσών σε ένα ασφαλές περιβάλλον, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και τα απαραίτητα μέτρα.

Η παρέα του Galileo Galilei Generation περιμένει με μεγάλη χαρά τα παιδιά στα πλαίσια των εκδηλώσεων Open Minds, να συνδυάσουν τη χαρά, τη δημιουργία και την κίνηση των διαδραστικών παιχνιδιών με την εκμάθηση των ξένων γλωσσών.
Μπορούν εντελώς δωρεάν να συμμετάσχουν στα Workshops που θα πραγματοποιηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο.

 

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Ταξιδεύοντας με τον Υπερσιβηρικό

Παρασκευή 11/09/20, 18.00 – 19.00

Τι κοινό έχουν τα Ρώσικα με την μουσική; Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τον μαγικό κόσμο του ρυθμού, της κίνησης και της γλώσσας παρέα με μουσικά όργανα, πολύ χορό και παιχνίδι.

 

Funpark-Sprachenpark

Παρασκευή 11/09/20, 19.00 – 20.00

Οι πόρτες του ξενόγλωσσου Λούνα Παρκ του Galileo Galilei Generation θα ανοίξουν και τα παιδιά θα εξασκήσουν, πέρα από την όσφρηση, την ακοή και την αφή, τις ικανότητές τους στην σκοποβολή χρωμάτων και τα βελάκια. Θα εισέλθουν στον κόσμο των αισθήσεων, θα κάνουν σαφάρι και ανακαλύψεις με κλειστά μάτια…στα γερμανικά!

 

Τρίτη 15/09/20, 18.00 – 19.30

«Όταν είναι να φύγει το τρένο, τον καημένο τον σταθμάρχη αγωνία τον περιζώνει. Μετράει τα πολύχρωμα βαγόνια ένα-ένα ξανά και ξανά και πεισμώνει. Η μηχανή σφυρίζει και οι επιβάτες ανυπόμονοι μετρούν τα λεπτά αντίστροφα. Τα γρανάζια είναι στη σωστή θέση να ξεκινήσουν, όμως μόνο το πράσινο βαγόνι προχωράει πάνω στις ράγες. Ο σταθμάρχης βουρκώνει. Με ματιά σφιγμένη κοιτάζει απελπισμένα το κόκκινο, μπλε και πορτοκαλί βαγόνι και η καρδιά του παγώνει. Τι συνέβη στα υπόλοιπα βαγόνια; Πού βρίσκεται το πρόβλημα; Μπορείς να τον βοηθήσεις;»

 

Scooby-Doo & Batman Escape Room

Πέμπτη 17/09/20, 18.30 – 19.30

Τι κάνουν μαζί η ομάδα Scooby-Doo και ο Batman; Οι εφημερίδες αναφέρουν: «Οι κακοποιοί από τους δύο κόσμους ενώνονται για να καταστρέψουν την πόλη. Batman και Scooby-Doo συνεργάζονται για τη σωτηρία της πόλης μας.» Ή μάλλον έτσι πιστεύουμε… Ποιοι βρίσκονται πίσω από τις μάσκες; Βρεθήκατε στην περιοχή που εμφανίστηκε το «φάντασμα» και είστε οι μόνοι που το έχετε δει. Ο Scooby χρειάζεται τη βοήθειά σας. Έχετε μία ώρα για να λύσετε τους γρίφους που θα σας οδηγήσουν στα κλεμμένα αντικείμενα.

 

Το ταξίδι του χαμένου έργου τέχνης

Πέμπτη 17/09/20, 19.30 – 20.30

Το καλοκαιρινό μαγικό ταξίδι για το κυνήγι του χαμένου έργου τέχνης ξεκινάει αυτό το καλοκαίρι. Κλάπηκε ο ομορφότερος καλοκαιρινός πίνακας από το εικαστικό εργαστήρι του Galileo Galilei. Οι μαθητές του ξεκινάνε με το βαγόνι από το παλιό βαγόνι του Orient Express και με το ιστιοφόρο του Ζακ-Υβ Κουστώ σε όλες τις χώρες να το βρούνε. Μαζί τους έχουν τις σημειώσεις από όλες τις γλώσσες και για οδηγούς τους καθηγητές. Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε…

 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε παιδιά και γονείς και έχει ως στόχο τη γνωριμία με τα μοναδικά και καινοτόμα προγράμματα τα οποία βασίζονται στα Ευρωπαϊκά Πρότυπα διδασκαλίας.

Το Ινστιτούτο Galileo Galilei Generation ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο για την υγεία των μαθητών του αλλά και των μικρών επισκεπτών έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες απολύμανσης όλων των χώρων, εγκατάσταση φίλτρων ενεργού άνθρακα, προμήθειας αντισηπτικών χεριών, γαντιών, μασκών, καθώς και μείωσης του αριθμού διαθέσιμων καρεκλών τηρώντας τις αποστάσεις του 1,5 μέτρου. Για το λόγο αυτό, η παρακολούθηση των εργαστηρίων απευθύνεται σε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και καλείστε να κλείσετε τη θέση σας έγκαιρα.

Ακολουθήστε το «Galileo Galilei Generation» στο μαγικό ταξίδι της γνώσης.

Χρήσιμες πληροφορίες

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ώρα: 18.00 – 20.00

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Ώρα: 18.00 – 19.30

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Ώρα: 18.30 – 20.30

Ελεύθερη είσοδος

Δηλώστε συμμετοχή στα workshops καλώντας στο: 2310282811, είτε στέλνοντας email στο: galileogalileigeneration@gmail.com.

Περιορισμένος αριθμός ατόμων.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Galileo Galilei Generation

Πολυχώρος Ξένων Γλωσσών

Τσιμισκή 116, 1ος Όροφος, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 263876

Email: galileogalilei@gmail.com,

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Λεωφορεία:
γραμμές 03, 05, 06, 12, 33, 39, 58, 78 (Στάση: Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης).
Οι γονείς μπορούν να περιμένουν στο χώρο τα παιδάκια τους, αλλά υπάρχει και δυνατότητα φύλαξης των παιδιών μετά το τέλος των μαθημάτων-δραστηριοτήτων από ειδική παιδαγωγό.

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.