Μικρός οδηγός βιβλίων – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Μικρός οδηγός βιβλίων

 

Το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 11.00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Ίκαρος διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου της Σταυρούλα Παγώνα, με τίτλο «Μικρός οδηγός βιβλίων».

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου σας προσκαλούν στον Παιδικό Ιανό της Θεσσαλονίκης, Γρηγορίου Παλαμά 3, στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Σταυρούλας Παγωνά σε εικονογράφηση της Ντανιέλα Σταματιάδη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Μικρός οδηγός βιβλίων”

Τα βιβλία μάς ανοίγουν μια πόρτα σε έναν φανταστικό κόσμο. Παρέα με τη Σταυρούλα Παγώνα και με οδηγό τον μικρό Έντι ανακαλύπτουμε μαζί τον μαγικό κόσμο της φιλαναγνωσίας, σ’ ένα παιδικό βιβλίο που διαβάζεται και παίζεται!

Εσείς ξέρετε πόσα διαφορετικά πράγματα μπορεί να κάνει κανείς με ένα βιβλίο;

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Σταυρούλα Παγώνα γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1980. Από µμικρή µμιλούσε µε ρίμες και αργούσε να σου απαντήσει γιατί πάντα κάτι σκεφτόταν. Κάποια από αυτά τα «κάτι» γίνανε παιδικά βιβλία (Αποστολή ΤΕΡΑΤΕΞ, Ελληνοεκδοτική 2018, Οι περιπέτειες της Βούλας στο Κόκκινο Βιβλίο, Ελληνοεκδοτική 2019, Φύλακας Άγγελος, Ελληνοεκδοτική 2020) και τραγούδια για παιδιά (Το νησί της φαντασίας, Panik Records 2019). Πιστεύει ότι πάντα πρέπει να έχεις ένα βιβλίο στη τσάντα σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορεί να χρειαστεί να αποφύγεις.

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Ώρα: 11.00

Ηλικίες: 3+

Είσοδος ελεύθερη

 

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

Παιδικός Ιανός

Γρηγορίου Παλαμά 3, 54622, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: · 231 026 8682

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.