Μια παραμυθοαφήγηση στα Πλατανάκια Πανοράματος – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Μια παραμυθοαφήγηση στα Πλατανάκια Πανοράματος

Μια μουσική παραμυθο-περιπέτεια στα Πλατανάκια Πανοράματος με την Ecoroutes!

Μία όμορφη μουσική παραμυθο-περιπέτεια στο πλατανόδασος του Πανοράματος υπόσχεται η Ecoroutes. Μετά την πρώτη συναρπαστική παραμυθο-περιπέτεια στη Λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου, παρέα με τα φλαμίνγκο και τα άλλα πουλιά, η Ecoroutes προσκαλεί τα παιδιά σε ένα νέο ταξίδι ανακάλυψης της φύσης στα Πλατανάκια Πανοράματος, την Κυριακή 22 Μαΐου.

Η αφηγήτρια παραμυθιών Σουλτάνα Ξένου και η μουσικοπαιδαγωγός Αντωνία Μυριαγκού (το Μουσικό Κουκί) θα πάρουν τα παιδιά «από το χέρι» και θα τα οδηγήσουν σε έναν περίπατο στο δάσος, με συντροφιά νότες και λέξεις, αλλά και την υπέροχη φύση της περιοχής.

Στην παρέα θα βρίσκεται ο «Παπαγάλος», ο ήρωας του παραδοσιακού θρακιώτικου παραμυθιού και μαζί με τα παιδιά θα περπατήσουν στο δάσος, θα μαζέψουν υλικά της φύσης, και στη συνέχεια θα συνθέσουν τα υλικά αυτά σε ένα μοναδικό έργο τέχνης!

Όσο τα παιδιά θα μαθαίνουν και θα διασκεδάζουν, οι γονείς μπορούν να κάνουν τη δική τους εξερεύνηση στο δάσος και στο ποταμάκι ή να απολαύσουν τον καφέ τους στο αναψυκτήριο της περιοχής.

Λίγα λόγια για το Μουσικό Κουτί

Το Μουσικό Κουκί (Σουλτάνα Ξένου και Αντωνία Μυριαγκού) είναι ένα μουσικοπαιδαγωγικό σχήμα που συνδυάζει τη μουσική και την αφήγηση παραμυθιού με τα μουσικοκινητικά παιχνίδια τις εικαστικές κατασκευές. Στόχοι της κάθε δράσης που υλοποιεί είναι τόσο να ψυχαγωγήσει τα παιδιά μέσω της μουσικής και των παραδοσιακών παραμυθιών, όσο και να τους δώσει την ευκαιρία να πειραματιστούν με διαφορετικά κάθε φορά υλικά και να συνθέτουν το δικό τους έργο τέχνης!

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Ώρα: 11.00

Διάρκεια: δύο ώρες

απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού (6 – 12 ετών)

Kόστος συμμετοχής:10 ευρώ για το κάθε παιδί

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: ΕΔΩ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6974896714

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.