Το Κουντουνάκι, η Μερμήγκω, το Ρεπάνι, ο Τσουγκρούτ – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το Κουντουνάκι, η Μερμήγκω, το Ρεπάνι, ο Τσουγκρούτ

Δραματοποιημένη αφήγηση παραδοσιακών παραμυθιών με συνοδεία τραγουδιών και μουσικής από την Γιάννα και την Λίζα Μαμακούκα.

Η αφήγηση ξετυλίγεται σαν πολύχρωμη κορδέλα, παίζει με τους νεαρούς θεατές με πράματα και θαύματα που ζωντανεύουν!

Ο Πόντος, η Κάτω Ιταλία και η Κύθνος, οι Τσιγγάνοι μας χάρισαν τέσσερα παραμύθια για μικρά-μικρά παιδιά. Με αφήγηση και  εμψύχωση αντικειμένων, με τραγούδι, μουσική και ήχους η Γιάννα και η Λίζα Μαμακούκα προσκαλούν τα παιδιά να συμμετέχουν στο δρώμενο με μιμήσεις ζώων και αντικειμένων, με τραγούδι και άλλα παραμυθο-θαυμαστά !

Ερμηνεία: Γιάννα Μαμακούκα

Μουσική -Τραγούδι: Λίζα Μαμακούκα

 

Λίγα λόγια για την ερμηνεύτρια

Η Ιωάννα Μαμακούκα είναι πτυχιούχος της Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ με μεταπτυχιακές θεατρικές σπουδές στη Γαλλία. Είναι θεατρολόγος (με ειδικότητα στο θεατρικό παιχνίδι), ηθοποιός και κουκλοπαίχτρια. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σωματικής έκφρασης, κλόουν ,κουκλοθεάτρου, μιμικής, μουσικού θεάτρου και μάσκας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει διευθύνει πολλά θεατρικά εργαστήρια για παιδιά και για ενήλικες στην Ελλάδα και στην Γαλλία. Από το 2005 έχει δημιουργήσει θεάματα για παιδιά σε σκηνοθεσία Δαμιανού Κωνσταντινίδη: «Εμείς θα κάνουμε το γύρο του κόσμου», «Έρωτας έρωτας» «Ούτε εγώ ήμουν εκεί …», «Ο κυνηγός και τα πετειναράκια», «Φοβάσαι τη σκιά σου», «Καροτοπάντζαρο», «Ήταν και δεν ήταν». Οι παραστάσεις παίζονται σε σχολεία, βιβλιοθήκες, θέατρα και σε πολλούς άλλους χώρους.

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Έναρξη παραστάσεων: Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ώρα: 17.30

Η διάρκεια του δρώμενου είναι 40 λεπτά

για παιδιά 3-6 ετών

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

Πληροφορίες-κρατήσεις : 69 48 29 58 90

Η παράσταση παίζεται και για σχολεία, κατόπιν συνεννόησης

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Πολυχώρος Ενώ

Ερμού 11, 54621, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 257637

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.