Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο καλός Λύκος – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο καλός Λύκος

Όλοι ξέρουμε πόσο συγκινεί τα παιδιά η Κοκκινοσκουφίτσα. Σε αυτή την παράσταση όμως υπάρχει μία ιδιαιτερότητα που θα μαγέψει τα παιδιά και θα τους μείνει μια αξέχαστη θεατρική εμπειρία. Και αυτή η ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με τη μεταστροφή του άγριου λύκου σε καλό και αγαπημένο φίλο. Έτσι η κεντρική ιδέα πια του έργου  απορρέει από την αγάπη και το μαγικό άγγιγμα της καλοσύνης.

Οι μικροί θα ζήσουν ταυτόχρονα το πραγματικό και το φανταστικό και θα μαγευτούν από αυτό γιατί το ζωντάνεμα της κούκλας μέσα στο κουκλοθέατρο αποτελεί την πλέον δημιουργική πρόκληση για τη φαντασία του. Αλλά και οι μεγάλοι θα νοσταλγήσουν τα ονειρικά ταξίδια των παιδικών τους χρόνων.

Χρήσιμες πληροφορίες

Κάθε Κυριακή του Μαρτίου ( 10, 17, 24 & 31/03)

Ώρα: 12.00

Γενική είσοδος: 6 € (διατίθεται POS)

Για σχολεία & συλλόγους παραστάσεις κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα: 6936 985171(κ. Λίτσα Μπήτιου) – 2310 941843 (εργαστήριο)

www.puppetry.gr

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

Το Μικρό Θέατρο της ΧΑΝΘ

Νικολάου Γερμανού 1, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2316001000 (Χ.Α.Ν.Θ.)

Email: education3@ymca.gr

Links: Website

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.