Κεντώντας στο τσίρκο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Κεντώντας στο τσίρκο

Το Σάββατο 14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Dromo Atelier το δημιουργικό εργαστήρι με τίτλο «Κεντώντας στο τσίρκο», μια ξεχωριστή δράση που συνδυάζει το παιχνίδι για τα παιδιά με τη δημιουργική απασχόληση των συνοδών τους.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, τα παιδιά από 2 ετών και άνω θα ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο του τσίρκου μέσα από δραστηριότητες και παιχνίδια μαζί με τον Byron Skouris. Παράλληλα, οι συνοδοί θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα δημιουργικό εργαστήριο κεντήματος.

Τη δράση κεντήματος θα καθοδηγήσει η Αρετή από τα Tzovairi Fylakto, η οποία θα δείξει στους συμμετέχοντες πώς μπορούν να μεταμορφώσουν ένα καθημερινό ρούχο χρησιμοποιώντας απλές αλλά και πιο περίτεχνες βελονιές.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν μαζί τους ένα βαμβακερό μπλουζάκι ή ένα τζιν παντελόνι με τσέπες, το οποίο θα χρησιμοποιήσουν ως βάση για τη δημιουργική τους παρέμβαση.

Το εργαστήρι προσφέρει μια όμορφη στιγμή δημιουργίας για τους ενήλικες, την ώρα που τα παιδιά παίζουν, μαθαίνουν και εξερευνούν τον κόσμο του τσίρκου!

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο 14 Μαρτίου 2026

Ώρα: 10.00 – 12.00

Ηλικίες: Για παιδιά από 2 ετών και τους συνοδούς τους

Κόστος Συμμετοχής: παιδί + σύνοδος = 20 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 6947926070

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

Dromo Atelier

Δημιουργικός χώρος

Σκοπού 10, 40 Εκκλησιές, 54636, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 6992476070 & 6945279909

Email: dromo.atelier@gmail.com

Προβολή στους Χάρτες Google

Δίπλα στη στάση των λεωφορείων 16 & 15
Εύκολο πάρκινγκ στη γύρω περιοχή.

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.