Ο Καραγκιόζης  Μάγειρας – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ο Καραγκιόζης  Μάγειρας

Το ΦΙΞ in art, συνεχίζει να καπελώνει τα Σαββατοκύριακα μας, και φιλοξενεί στο ιστορικό κτίριο του ΦΙΞ μια σειρά από θεατρικές παραστάσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά με ελεύθερη είσοδο. Οι Κυριακές της Άνοιξης θα είναι γεμάτα όμορφες ιστορίες, χρώματα, μουσική και τραγούδι.

Την Κυριακή 27/5 στις 12:00, στο ΦΙΞ in art το “Σκιοθέατρο Αγάπιος Αγαπίου” επιστρέφει στα γνωστά λημέρια με μια  σπαρταριστή παράσταση “Ο Καραγκιόζης Μάγειρας”.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο αιωνίως πεινασμένος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ αφού απορρίπτεται από το SURVIVOR-για αθέμιτο συναγωνισμό λόγω αντοχής στην πείνα- μεταμφιέζεται σε παραδοσιακό ΣΕΦ στην Ελλάδα της κρίσης.
Πελάτες του οι τουρίστες αλλα και οι αυτόχθονες, οι δήθεν έχοντες και προς το παρόν κατέχοντες. Μια σύγχρονη παλιοκαίνουργια κωμωδία- μετά μαγνητοφωνημένης μουσικής και λαϊκορεμπετορόκ ασμάτων-κατάλληλη και για μεγάλα παιδιά.

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Ώρα: 12.00

Διάρκεια: 45 λεπτά

Είσοδος ελεύθερη

Έξοδος με Ελεύθερη Συνεισφορά στο καπέλο.

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 2310 500 034

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

ΦΙΞ in art

26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.