Γιορτή του Παιδιού – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Γιορτή του Παιδιού

Μια μεγάλη γιορτή για παιδιά την Κυριακή 26/05 στην Ευκαρπία

Την Κυριακή 26 Μαΐου η Ευκαρπία θα γεμίσει από παιδικά χαμόγελα. Ο Δήμος Παύλου Μελά διοργανώνει για πρώτη φορά τη «Γιορτή του Παιδιού». Πρόκειται για μια διοργάνωση που απευθύνεται όχι μόνο στα παιδιά της περιοχής αλλά και στα παιδιά ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.

 

Δύο πλατείες της Ευκαρπίας, η πλατεία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και η πλατεία των «14 Παλικαριών», θα μετατραπούν σε παιδότοπους. Εκεί τα μικρά παιδιά, ηλικίας άνω των 3 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με αθλοπαιδιές, κατασκηνωτικά παιχνίδια, πινγκ πονγκ, σκάκι, κατασκευές, face painting και πολλές άλλες εκπλήξεις!

 

 

Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης ανήκει στην Αντιδημαρχία Δομών Παιδικής Φροντίδας και Οικογένειας, στην Αντιδημαρχία Δημοτικής Κοινότητας Ευκαρπίας και Τοπικής Οικονομίας, στον Τομέα Πολιτισμού και στη Δημοτική Κοινότητα Ευκαρπίας. Στη διοργάνωση συμμετέχουν τοπικοί σύλλογοι και φορείς.

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Ώρα: 11.00 έως τις 16.00

για 3 ετών και άνω

Είσοδος ελεύθερη

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Δήμος Παύλου Μελά

Καραολή & Δημητρίου 1, 56430, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Τηλ.: 2313 302800

Links: Website

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.