Φτου φτου μια μάγισσα – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Φτου φτου μια μάγισσα

Το εργαστήρι θεάτρου για παιδιά στον Κήπο σας προσκαλεί το Σάββατο 2/12 σε μία παιδική παράσταση με ελεύθερη είσοδο στο θέατρο Φαργκάνη.

Πρόκειται για μία παράσταση επινοητικού θεάτρου από τα παιδιά για τα παιδιά. Το «Φτου, φτου, μια μάγισσα» είναι καρπός αυτοσχεδιασμών και γραπτού λόγου των ίδιων των παιδιών.

Στη διάρκεια του περσινού εργαστηρίου θεάτρου, η Ελένη Γιαννούση και τα παιδιά στοχαστήκαν γύρω από την πικρή ιστορία των μαγισσών στη Δύση, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα τη μαγεία του θεάτρου, της φιλίας, του παιχνιδιού, του μυστηρίου και της εξερεύνησης.

Τι θα γίνει όταν η δασκάλα της τάξης μάθει ότι ανάμεσα στις μαθήτριες και τους μαθητές υπάρχει μια μάγισσα;  Πώς θα αντιδράσει η ομάδα όταν η ντετέκτιβ θα προσπαθήσει να διαλευκάνει την υπόθεση; Και ποια τελικά είναι η μαγεία που χρειάζεται κανείς για να μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται;

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Ώρα: 12.00

για παιδιά

είσοδος ελεύθερη

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Θέατρο Φαργκάνη

Αγ. Παντελεήμονος 10, Καμάρα , Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 960063

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.