Η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης στα παιδιά, ο ρόλος της επικοινωνίας – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης στα παιδιά, ο ρόλος της επικοινωνίας

Η αυτοεκτίμηση συγκροτείται από πολύ μικρή ηλικία με βάση την εικόνα που προβάλλουν οι άλλοι για το άτομό μας, και κυρίως οι γονείς μας. Διαμορφώνεται από τα μηνύματα που έχουμε λάβει ως παιδιά από τους σημαντικούς ενήλικες στη ζωή μας, όπως και από τις γενικότερες εμπειρίες μας στη ζωή για την ικανότητά μας να διευθετούμε καταστάσεις. Οι παράγοντες αυτοί επηρεάζουν την αξία που προσδίδουμε στον εαυτό μας. Ως γονείς, ξέρουμε ότι το να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να αναπτύξουν μία καλή αίσθηση για τον εαυτό τους και υψηλή αυτοεκτίμηση είναι ένας από τους σημαντικότερους στόχους μας.

Εισηγητής: Νικηφορίδης Παναγιώτης, Ψυχολόγος Msc, Εκπαίδευση στη Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία & τη Θεραπεία Σχημάτων.

 

Η ομιλία απευθύνεται σε γονείς παιδιών 4-12 ετών. 

* To Parent’s Guide είναι μια σειρά ανοιχτών επιστημονικών διαλέξεων για τους γονείς που έχουν στόχο να ενημερώσουν σε διάφορα θέματα ενώ δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργηθεί μία κοινότητα γονέων και να συζητηθούν οι προβληματισμοί με τους ειδικούς σε ένα περιβάλλον προσιτό και οικείο.

 

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, 6:30μμ

στο Πρότυπο Εργαστήρι Πολιτιστικής Εκπαίδευσης My Spot

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη στο τηλ. 2310 420252

Για τη διευκόλυνση των γονέων, παράλληλα με την ομιλία θα διεξαχθεί εκπαιδευτικό εργαστήρι STEM για ηλικίες 4 – 8 με κόστος €5.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

My spot

Πρότυπο Εργαστήρι Πολιτιστικής Εκπαίδευσης

Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 6972 266 018

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Λεωφορείο: 5, Νέα Κρήνη - Βενιζέλου, Στάση “Γέφυρα”

Εύκολη στάθμευση μπροστά στο χώρο του MySpot

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.