Εκπαιδευτική ρομποτική ενημερωτικές συναντήσεις για επαγγελματίες – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Εκπαιδευτική ρομποτική ενημερωτικές συναντήσεις για επαγγελματίες

Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι σήμερα ένα από τα πιο χρήσιμα και σύγχρονα εργαλεία στην εκπαίδευση. Μέσω της εκπαιδευτικής ρομποτικής οι νέοι μαθητές αποκτούν δεξιότητες απαραίτητες για το μέλλον και αναπτύσσουν τα νοητικά τους επίπεδα. Με γρήγορους ρυθμούς εξαπλώνεται παγκοσμίως και φυσικά και στην Ελλάδα, από σχολεία σε φροντιστήρια, μέχρι κέντρα ξένων γλωσσών.

Συνεχώς η επιθυμία των επαγγελματιών στο χώρο της εκπαίδευσης για την ένταξη της ρομποτικής στα εκπαιδευτικά τους προγράμματα, αυξάνεται. Στην Eduk8 αναγνωρίζοντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες ενός επαγγελματία για ένα νέο εγχείρημα, αποφάσισαν να προσφέρουν εντελώς δωρεάν, συμβουλευτικές συνεδρίες σε επαγγελματίες στο χώρο της εκπαίδευσης, δασκάλους και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την εκπαιδευτική ρομποτική και την ένταξή της στα προγράμματά τους ως μια σύγχρονη μέθοδο και προσέγγιση.

Κατά τη διάρκεια των συνεδρίων αυτών θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τους λόγους που η ρομποτική αποτελεί τόσο σημαντικό κομμάτι στη σύγχρονη εκπαίδευση, να δουν τις προοπτικές από την ενσωμάτωση μίας τέτοιας δραστηριότητας στο κέντρο της Eduk8 καθώς και να γνωρίσουν τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές προτάσεις της αγοράς παγκοσμίως, της LEGO Education.

Για να συμμετέχετε παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες ημερομηνίες. Οι συνεδρίες είναι Δωρεάν και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Χρήσιμες πληροφορίες

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 – Για νηπιαγωγούς
Τρίτη 17 & Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018
Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10 άτομα.

Συμμετοχή: Δωρεάν

Χώρος διεξαγωγής: Eduk8, Λέοντος Σοφού 46, Θέρμη

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2316011012 και στο emai: info@eduk8.gr

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Eduk8

Αποκλειστικός συνεργάτης της LEGO Education Academy

Λέοντος Σοφού 46, Θέρμη, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2316011012, 6979 553049

Email: info@eduk8.gr

Links: Website

Προβολή στους Χάρτες Google

Διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.