Χριστουγεννιάτικο παζάρι στη Μέριμνα Παιδιού! – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στη Μέριμνα Παιδιού!

Για μια ακόμη χρονιά η Μέριμνα Παιδιού οργανώνει στο χώρο του σχολείου της Χριστουγεννιάτικο  παζάρι, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ.

Οι επισκέπτες θα  απολαύσουν τη Χριστουγεννιάτικη χορωδία των μικρών μαθητών και μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν για τους αγαπημένους τους μοναδικά Χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά αντικείμενα, ευφάνταστα γούρια, γλυκίσματα, λικέρ, μαρμελάδες και πολλές άλλες χειροποίητες λιχουδιές!

Στόχος του Χριστουγεννιάτικου παζαριού  είναι η ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Μέριμνας Παιδιού και πιο συγκεκριμένα η υποστήριξη της Ζεστής Αγκαλιάς (ενός τμήματος πρώιμης παρέμβασης για παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες, που λειτουργεί αυτόνομο), η δωρεάν φοίτηση παιδιών με οικονομικές δυσκολίες και η ενίσχυση του Κοινωνικού Παιδιατρείου της, που εξυπηρετεί δωρεάν παιδιά ανέργων γονέων της πόλης μας μέχρι 12 ετών.

 

Για τη ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ:

Η Μέριμνα Παιδιού ιδρύθηκε το 1921 με σκοπό την προστασία του παιδιού και της υγείας του και μέσω των παιδικών εξοχών και της παιδιατρικής της κλινικής πρόσφερε επί μισό αιώνα  πολύτιμες υπηρεσίες σε εκατοντάδες παιδιά της Β.Ελλάδος.  Σήμερα η Μέριμνα  Παιδιού λειτουργεί έναν παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο, σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα ψυχοπαιδαγωγικά δεδομένα της προσχολικής ηλικίας, με απώτερο στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού, ενώ παράλληλα συνεχίζει να προσφέρει κοινωνικό έργο.

Χρήσιμες πληροφορίες

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 10:00 π.μ. – 19:00 μ.μ.

Χώρος: ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ, Εθνικής Αμύνης 17 (4ος όροφος) – Κέντρο

Τηλ. 2310 270466

https://merimna-paidiou.gr/

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.