Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

 

Χριστουγεννιάτικα δώρα, χειροποίητα προϊόντα, γλυκά, λικέρ, σάλτσες, μαρμελάδες, σκουφιά, κασκόλ και άλλα πολλά, φτιαγμένα με κέφι και μεράκι θα βρείτε στην Εορταγορά του Τοπικού Τμήματος Θεσσαλονίκης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Γονείς, παιδιά, παππούδες και γιαγιάδες, φίλοι και όσοι αγαπάτε το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, που εδώ και 85 χρόνια δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, καλείστε την Κυριακή 10/12 και ώρα 10.00-18.00, στο Φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Σε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή – στην χριστουγεννιάτικη εορταγορά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού .Θα περάσετε την μέρα σας γιορτινά, θα ακούσετε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, θα παίξετε με τα παιδιά, θα γνωρίσετε και και θα υποστηρίξετε όλοι μαζί την μεγαλύτερη εθελοντική παρέα του κόσμου, τον Οδηγισμό.

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Ώρα: 10.00 – 18.00

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Δήμος Θεσσαλονίκης

Βασ. Γεωργίου 1Α, 54640, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 877900

Links: Website

Προβολή στους Χάρτες Google

Για το ThessPuppet:
6977635606, 2310276069
info@thesspuppet.gr

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.