Η Ασπασία Πρόβου στο Μικρόκοσμο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Η Ασπασία Πρόβου στο Μικρόκοσμο

Την Τρίτη 15 Μαΐου, στις 18:00, o “Μικρόκοσμος” υποδέχεται την Ασπασία Πρόβου για μια παρουσίαση που απευθύνεται σε ενήλικες.

Η Ασπασία είναι Ολιστική Σύμβουλος Υγείας (Health Coach) και δημιουργός της δράσης Παιδιά στην κουζίνα – Kids in the kitchen, που έχει ως στόχο να βοηθά παιδιά και γονείς να βελτιώνουν την υγεία και τη ζωή τους. Με εργαστήρια μαγειρικής και καλής διατροφής για παιδιά, με βίντεο και προγράμματα health coaching για γονείς, με τη δράση της  “παιδιά στην κουζίνα!” η Ασπασία ενημερώνει, εμπνέει και στηρίζει τις νέες οικογένειες.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Δίαιτας (6/5), θα κάνει μια εισαγωγή στην ολιστική προσέγγιση για την υγεία και τη διατροφή και θα δείξει τρόπους που, ως γονείς, μπορούμε να κάνουμε μικρές αλλαγές στις συνήθειές μας με μεγάλα οφέλη!

Χρήσιμες πληροφορίες

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Ώρα: 18.00

Είσοδος ελεύθερη

Απαραίτητη κράτηση θέσης: 2310444348

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

Ο Μικρόκοσμος

Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο

Ποσειδώνος 5, 55132, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 444348

Email: omicrocosmos@gmail.com

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.