Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων

Οι σχολές χορού Indancestrial διοργανώνουν παράσταση, με τίτλο «Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων» την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 στο Βασιλικό Θέατρο & ώρα 19:30.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Μία ζεστή καλοκαιρινή ημέρα, η μικρή Αλίκη βρίσκεται στην όχθη ενός ποταμού διαβάζοντας το αγαπημένο της βιβλίο. Καθώς απολαμβάνει αυτή την όμορφη μέρα, μπροστά της εμφανίζεται ένα λευκό κουνέλι που την καλεί να το ακολουθήσει. Η Αλίκη γεμάτη περιέργεια τρέχει πίσω του για να το φτάσει. Το κουνέλι όμως είναι γρήγορο και δεν το προλαβαίνει. Στην προσπάθειά της να το φτάσει πέφτει μέσα σε μία τεράστια τρύπα μέσα από την οποία ξεκινά το πιο μεγάλο ταξίδι στη Χώρα των Θαυμάτων. Καινούργιες γνωριμίες με μυστήρια πλάσματα σε παράξενα μέρη και περιπέτειες γεμάτες αγωνία συναντά η Αλίκη η οποία έρχεται αντιμέτωπη με τις εσωτερικές πτυχές του εαυτού της. Μια παράσταση αφιερωμένη σε όλες τις Αλίκες και όχι μόνο, που ζούνε ακόμα στη Χώρα των Θαυμάτων…

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αλεξία Καλαϊτζή, Δώρα Μελά
Χορογραφία: Δώρα Μελά, Στεφανουδάκη Γεωργία, Αλεξία Καλαϊτζή, Ελίζα Γκιλιοπούλου, Ζινέτα Καμινή, Σοφία Ναβροζίδου, Κωστής Ταλέας.

Διεύθυνση/Παραγωγή: Αλεξία Καλαϊτζή – Πάνος Μεταξόπουλος, Indancestrial Dance School

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Ώρα: 19.30

Τιμές εισιτηρίων: 10€,15€,20€

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις γραμματείες των σχολών στο 2311-212377 & 2310-843449 ή μέσω e-mail στο info@indancestrial.gr.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Βασιλικό Θέατρο

Λευκός Πύργος , Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2315 200000

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.